server değişimi ve gemi kaybı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 7 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

merhaba, iki gün önce kazara server değişikliğinde bulundum ( şirket değil sever tr5 ten tr3 gibi )Sonucuna inanamadım, gemim gitmiş oyuna sıfırdan başlamışım. Oyun açılıyor fakat sorun ne eski gemim, ne ürim, ne tp nede skylab hepsi sıfırlanmış. Bu konu hakkında bigpointe bildiride bulundum fakat herhangi bir çözüm sunulmadı. Haftalarca emek, uri herşey bir anda uçtu gitti. Gerek forum gerek chat odalarında çözüm aradım, "servere yanlış seçmişsindir, doğru olanı seçersen düzelir " dediler. Tüm TR serverlarını sırayla denedim fakat sonuç aynı. Şuan eli kolu bağlı bir şekilde oturuyorum, ne herhangi bir yardım, nede bir gelişme var. Kime yazdıysam hiç bir yerden çözümsel bir dönüş olmadı. Darkorbit olarak biz sizlere değer veriyorsak siz Darkorbit ekibi olarak azda olsa bizlere değer verir yardımcı olursanız sevinirim. Emek üstüne kurulmuş bir oyunda bu kadar basitçe emeğimizi kaybetmek insanı çileden çıkarıyor. Umarım siz yetkililer bizlere değermizi gösterir bu sorunumu çözmemde yardımcı olursunuz. Saygılarımla..

2. Kardeş hesabına gir yukarıda küçük dünya resmi vardır ona tıkla oradan eski oynadığın TR serverini seç. Merak etme hesabın gitmez.

Eğer anlamazsan resimli anlatım yapabilirim.

3. Darkmen

Darkmen User

eğer darkorbiti sevmiyorsan bütün sunuculardan hesap açıp DO sunucusunu katledebilirsin :) neyse her sunucunun gemisi ayrıdır.

4. Merhaba ,

Farklı bir server'a geçiş yaparsanız sıfırdan başlar. Fakat sunucu değiştirme kısmından tekrar oynadığınız sunucuyu seçebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

sunucuların hepsini tek tek seçerek denedim fakat malesef dediniz gibi sıfırdan başladı. Bence bu bir sorun, çünkü haftalarca emek verip , para ve zaman ayırdığınız birşey saniyeler içinde yok oluyor. Bu durumda kullanıcı madur kalıyor. Çözüm aradığımızda ise yine kaybettiğimiz zamanla kalıyoruz. 88 milyon kullanıcı olduğu için sanırım ciddiye alınmıyoruz nede olsa giden bir user, ne önemi varki 4 yıldır oynamışsın umrundamı..
    Yazarlığını yaptığım gazetenin küçükte olsa yazı köşesinde bu maduriyetimi ve herhangi bir yardım alamadığımızı ve tamamen kendi başımıza kaldığımızı dile getirip başkalarınında aynı duruma düşmemesi için gereken ilgiyi göstereceğim.
    Saygılarımla..

6. Merhaba ,

İlk olarak bu zamana kadar yanlış sunucuya geçip tekrar kendi doğru sunucusuna geçiş yapanlarda gemi ve ekipman kaybı yaşanmadı. Siz sanırım doğru server'ınıza geçemediniz. Support'a mesaj yollamadıysanız gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak bildiriniz.

Ayrıca bu şekilde tehditvari konuşmalarınız pek uygun değildir.

Forumdan bizim yapabileceğimiz bu kadardır. Dediğim gibi anlattığım ve attığım resimlerle yanlış sunucuya geçenleri doğru sunucusuna geri geçirdik. Hiç birisinde gemi ve ekipman kaybı yaşanmadı.

Ayrıca bilmiyorsanız ;

resimdeki ? olan yere tıklayın.

Açılan penceredeki işaretli yerden support'a mesaj yollayabilirsiniz.

Son olarak bahsettiğiniz gazetenin köşesinde istediğinizi yazabilirsiniz.

Fakat son olarak acaba ben yapmam gerekenleri doğru şekilde yaptım mı diye kendinize sormayı unutmayın.

İyi forumlar.

7. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Yukarıda açıklamamda herhangi bir tehdit göremiyorum, şayet siz böyle olduğunu düşünüyor ve suçluyorsanız, resmi kurumlar aracılığı ile bunun bir tehdit içermediği konusunda uzlaşmaya gidebiliriz. Bahsetmiş olduğunuz ekranda sunucu adı ve seçim tuşu gibi iki seçenekli bir bölüm varken ne gibi hata yapmış olabilirim. Sadece sunucu adına çift tıklama ile sunucu seçimi yaptım. Ve sizde biliyorsunuz ki en son yaptığınız seçimler en üst sırada kalıyor. Oraya baktığımda tr5-tr6-tr3 serverları arasında geçiş yaptığımı görüyorum, ki buda düzelmesi için yapmam gerekenler olarak bahsettiğinize giriyor.
    Support ilgili ticket ile açıklama iki kez yapmamın üzerinden iki gün geçti fakat herhangi bir çözüm veya bildiri gerçekleşmediği için zaten bu kadar sitemim. Kendinizi benim yerime koyarsanız günlerce emeği kaybolan birinin tehdit etmediğini çaresiz kalışından dolayı sitemkar yazdığını anlayacaksınız.. Saygılar

8. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Tekrardan merhaba, yaptığım araştırmalar sonucunda kendim çözüme ulaştım yinede burada emeği geçen yardımcı arkadaşlara teşekkür ediyorum.

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sonuca ulaşmış olmanıza sevindik farklı konularda problem yaşadığınızda lütfen sorunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.