Öneri Server değiştirme hakkı tanınmalı

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve (_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) tarafından 10 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

SERVER LER ARASI TEK SEFERLİK GEÇİŞ HAKKI TANINSIN

1. TANINMALI

82,6%
  2. TANINMAMALI

17,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. merhaba arkadaşlar herkes şöyle bir geriye dönük oyun hakkında hafızasını zorlasın kaç yıldır bu oyuna zaman harcadım para harcadım desin nekadar uri aldım neden sürekli vip alıyorum ayrıca neden her etkinlige katılmak istedigimizde sürekli forumlara şikayet ettiricek kadar öfkelenip yazıyor ve sinirlerimiz bozuluyor ve oyundan soguyoruz şikayetlerimiz önemsenmiyor taleplerimizi geçiştirip yok sayıyorlar malesef okadar ciddi sayılabilicek etkileyici önerilerde bulunsaktta umursamıyorlar yabancı forumlarda alakasız konulara dahi etkinlikler yenilikler öneriler ile yapılıyor oyunu sevdirmeye yönelik çalışmalar yapılıp merkeze sunuyolar ve oyunla alakası olmucak derecede etkinlikler yapılıyor ( biz diyoruzki server geçiş hakkı verilsin ) oyuncular yurtlarının serverlerine geçebilsin tek seferlik olsun hileden açıklardan faydalanan kişilerden uzak kalalım arkadaş ortamında oynayalım oyundan zevk alalım eski oyuncular geri gelebilicek ortam bulsun oyuna renk katabilelim yaklaşık 300 kişilik TET gurubundan sadece 5 kişi kaldık oyuncu sayısı bütün serverlerde çok ciddi sayılabilicek kadar düştü bu son önerim daha öncede önermiştim ama artık siz bilirsiniz arkadaşlar çok yakında bu oyun biticek herşey boşa gidicek

ankete katılarak kendinizi isteklerinizi ifade edin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Haziran 2018
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Mesajlarınız birleştirilmiştir. Ayrıca konunuz yanlış yerde. Güncelleme ve fikir havuzuna taşıdım.

İyi forumlar.

(_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) bunu beğendi.
  3. tşk ederim

VALEYARD bunu beğendi.
  4. eskiden bu konular diğer serverlarda kasılmak kolay diye sürekli olumsuz görüş alıyordu artık böyle bir şey yapılmalı bence eskiden oyuna girdiğimde portallarda en kötü 4-5 kişi olurdu şimdi haritalarda kimse yok

floppy43 ve (_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) bunu beğendi.
  5. yakında oyun tamamen biticek bitmemesi adına bu anket başlatıldı arkadaş ortamı oyundan zevk almak için gerekli ayrıca dagılmış gruplar tekrar bir araya gelmek istiyor ama okadar çok masraf edildiki kimse sıfırdan başlamak istemiyor bunu bide darkorbit anlasa kavrasa iyi olacakta :(

floppy43 ve _________TÜRK bunu beğendi.
  6. Tarafsız kalıcam :) zaten Sunucu birleştirme çabaları var eğerki o zaman oyun gene boş olursa +1 atarım :) gerçi benim oldugum server şükür ki boş değilde türkiye sunucularında boşluk olursa +1 atarım diyeyim :D

7. Bu konuya nasıl olumlu bakar bir insan anlamam.

Şöyle bir yorum katayım eğer server değiştirecek kişi atıyorum kendi serverinde 3 milyar şeref puanı ile kurmay albaydır. Ama rütbelerin az olduğu servere geçse general olacaktır.

Peki geçiş yapacağı serverde ki general general olmak için şirket değişse ve 2 milyar şp olduğunu varsayalım bunun şiirket değiştirmesi yüzünden -%50 si gitse (1.000.000.000 ŞP)

Şimdi bu adam bu şekil general olsa ve başka serverden biri gelip hazır generalliğe konsa ne kadar adil olur?

Siz şimdi dersiniz ki;

''Yav ne alakası var yoğun olduğu için server değiştirecek veya yoğunluğu daha az olan servere geçmek istediği için değiştiricek.''

Ama olmaz arkadaşım kesinlikle adaletsiz bir durum. Ben yıllardır rütbe için Amerikan serverindeyim hele ilk zamanlar hiç Türk yoktu şuan %60 ı Türk ama ben çok yalnız kaldım çok zorluk çektim şimdi server birleşicek Tr'den adam gelip benim emeğimi heba edecek olmaz kesinlikle katılmıyorum!

Hem server birleştirilmesi olucak deniliyor. Ne gereği var server değiştirmeye?

8. O değil de sen neden her konuya anketle ilgili yorum attın? Tamam anlarım da Sana Ne Çağrıştırıyor'a niye attın? Ben seni toparlayayım derken senin yorumun silindi ortada kaldım:D:D

9. sevgili arkadaşlar
    sevgili arkadaşlar bu isteğe baglı tek seferlik bir durum nihayetinde server geçiş hakkı verildiginde gidebilicegin serverleri zaten tp ve şp ne bakarak düzenler ler server birleşmesi bu durumda çok daha kötü sizin düşüncenize göre çünkü orda genel kurmay bir kaç general yaklaşık 20 civarı kurmay 100 civarı albay olacak benim dedigim oyunun gerçekten anlam kazanabilmesi eski ortamın oluşması ve oyundan zevk alınabilicek bir hale gelmesi ben botçu kesmekten zevk almıyorum ayrıca botçuyu tekrar tekrar kesince puşing cezası veriyolar demiyolarki bu adam bot kullanıyor diye serverlerde oyuncu kalmadıgı bir ortamda genel kurmay başkanı olsam ne olur savaşmak için oyuncu olmalı oyuncu için cezbedecek keyif verecek bir ortam lazın çok kısa süre içerisinde ben genel kurmay başkanıyım diyebilicegin hava atıcagınız bir ortamda olmucak tek başınıza kalıcaksınız ozamanda masrafınıza zamanınıza isyan ediceksiniz

herkes başına gelecek olanı şimdiden bilsin kardeş bilsinki önlem alma şansı olsun diilmi ? hep bana cı zihniyeti taşımıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Aralık 2019
    merih011, *LİON*[TET] ve _________TÜRK bunu beğendi.
  10. Yorumumu değiştiriyorum anketin genel gidişatı bozulmasın diye. Aynı davranışınızın tekrarından kaçınırsanız sevinirim. Bi de duygusal davranmanıza gerek yok. Bu oyun daha ağır badireler atlattı. Sakin kalmak en iyisi;)

Son düzenlenen: 13 Haziran 2018
  11. pardon kardeş bukadar rahatsız olacagınızı düşünemedim ama sizlerde yakında bir oyun kalmıcagını düşünmediniz ve halen düşünmüyorsunuz ben bana düşeni yapmaya çalıştım ve zaten bu son anketti kendi adıma artık anket açmam da çünkü görülüyorki bütün çaba önemsiz kılınıp degersizleştiriliyor serverler tamamen boşaldıgında forumlardaki geyik muhabbeti nekadar saracak herkesi faydası olacakmı acaba bildigim kadarıyla forumlarda iyieştirme geliştirme ve bilgilendirme amaçlı kullanıma açıldı ama olsun artık benim derdim olmaz geçiş hakkı verilmezse dökülen yaprak misali bende bırakırım başlarken silah zoru ile başlamadımki bırakırken aglaya sızlaya gidim herkese iyi muhabbetler(shock)

12. Katiliyorumherseyi aciklamissin -1

13. pes diyorum halen anlamadınız daha ne kadar açık anlatılır neyse siz geyik muhabbeti yapın yarın kendi kendinize konuşursunuz boş forumda boş serverlerde toplam 70 - 80 kişi giriyor foruma yarın kimse kalmaz bol muhabbet dilerim bu arada bende kurmay albayım ama rütbe umurumda degil zevki olmayan oyunda

merih011, *LİON*[TET] ve _________TÜRK bunu beğendi.
  14. +1
    katılıyorum server geçişleri olmalı

15. merih011

merih011 User

16. göz ardı edilen her sorun dönüp dolaşıp bir gün başımıza patlar

Sayfayı Paylaş