Öneri Server değiştirme hakkı tanınmalı

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve (_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) tarafından 10 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

SERVER LER ARASI TEK SEFERLİK GEÇİŞ HAKKI TANINSIN

1. TANINMALI

82,6%
  2. TANINMAMALI

17,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. BS.Pegasus

BS.Pegasus User

darkorbıt gelişmeye ayak uyduramıyor bu acıhını sureklı oyuncuları kastırarak (kapılar ve yenı lf4 ler yenı ırısler gıbı) kapatıyor lf4 ve lf5 ısterız dıyenler ne dusunuyor sımdı)))) servırlarda kac oyuncu kaldı gostersenıze oynayan

2. göstermezler ellerindeki veriler yerlerde süründügünün kanıtı dır bence sayı var online kayıtlı oyuncuların %5 i ancak online oluyor oda rütbe derdinde olanlar genelde

bu insanları zorla dürterek yazdırmaya davet mi etmek gerek kardeşim geleceginizi göremicek kadar körmüsünüz anlasanıza tek çare server degiştirme hakkı tanınmalı çünkü server birleştirme olayı seni istemedigin yere göndericekler bildigin sallama bir olay olacak ama kişilere tek seferlik seçenek şansı tanınırsa arkadaşlarının oldugu yere gider gittigi yeride tekrar canlandırır bu darkorbit hiç iş bilmiyor sanki şirketin başında 12-13 yaşında bir çocuk var çocukça işler yapıyor millette buna sanki çok güzelmiş gibi iyi tepki gösteriyor tek kelime ile cahilce malesef

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Aralık 2019
  3. floppy43

floppy43 User

Kesinlikle Serverler Arası Geçişin Olması Şart +1

4. Benim de bir önerim var. Mesela oyun içi şirket değişiminde %50 şp kesiliyor. Tek seferlik server değiştirme konusunda da bu tarz bir madde koyulursa, server değiştirmek isteyen oyuncunun biraz düşünmesi gerekir. Direkt istediği servere geçip oranın düzenini (sıralama-rütbe) alt-üst etmez. Daha önce o serverde oynayan oyuncuların emekleri hiçe sayılmamış olur.

5. kardeş şöyle düşün rütbe benim umurumda diil ancak server birleşmesi ile serverler arası geçiş ne gibi farklılıklar gösterir nerdeyse hiç denilecek kadar az burdaki mevzu rütbe diil arkadaş topluluguna kavuşmak ve oyuna daha iyi konsantre olabilmek artı zevk alabilmek geçmişte adaletsizlikler aşırı fazla oldugu ve halen devam ettigi için insanlar oyunu bıraktı kimisi hesabını bıraktı başka serverlere gitti ve sebep sistemsel admin adaletsizligi bunu telafi etsinlerki hiç gelmemiş adalet en azından bir nebze olsada herkesin oyunu bırakmasını engeller

gönül isterdiki bütün serverler sadece bir serverde birleşsin artı oyunun tek kelime ile sapıttıgı ve üç beş işgüzarın istegi dogrultusunda şirket savaşından klan savaşına geçmesi oldu klan savaşı diilde şirket savaşı olarak kalsa idi emin olun yüz milyonlarca oyuncusu olurdu darkorbit in daha öncede belirttigim gibi darkorbitin yetkilileri bence 12-13 yaş gurubuna ait zekaya sahip ne ticaretten ne memnuniyetten nede oyun ahlagından anlamıyorlar artı işlerini emanet ettikleri kişileri takip etmicek kadar cahiller buda yüzlerce milyon oyuncu yerine bir kaç bin oyuncu ile kaldılar buda onların nekadar beceriksiz ve hatalarından dönemicekleri kadar iş bilmez olduklarını gösterir düşünün 100 lerce milyon oyuncumu 10 tane işgüzarmı :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Aralık 2019
    BS.Pegasus, merih011 ve SAVAŞÇIKİNG1 bunu beğendi.
  6. Söylediklerinizde haklısınız ama bir çok kişi, boş serverde (oyuncu sayısı az) hesap kasıp, hiç bir bedel ödemeden kalabalık serverlere geçiş yapacaklardır. Siz paladium toplarken, bonus kutusu toplarken ya da boş cubikon bulmaya çalışırken zorlanacaksınız. Boş serverdeki bunları daha rahat yapacak. Üstüne ihalede alması gereken önemli ekipmanları (citadel, aegis, sinek ve goliath tasarımları vb.) daha ucuza alacak. Yani illa ki birileri mağdur olacak. O nedenle eski hesapların geçişine hak tanınıp, mesela 2 seneden düşük üyelik tarihi olan hesaplara o süreyi doldurana kadar geçiş hakkı verilmese güzel olur diye düşünüyorum.

(_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) bunu beğendi.
  7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Üyelerin ip adreslerinden hangi hesaplara giriş yaptıklarını görebiliyoruz. Haksız oy veren hesapların oyları geçersiz sayılır.

Birden fazla hesap ile kendinize yorum yaptığınızı da fark ettim. Bu şekilde flood yapmayınız. Oyuncular isterlerse destek olurlar. İstemezlerse destek olmazlar veya konunuzun hayata geçmesini istemezlerse negatif oy kullanırlar.

İyi forumlar.

8. floppy43

floppy43 User

Sayın Moderatör Yetkililere bildirirseniz çok sevinirim Serverler Arası Geçişin olması şart yetkililere bildirirseniz çok sevinirim.

9. keşke her konuda bu denli başarılı olunsa en azından haksızlıkların önüne geçmekle beraber adaletsizligi de engellersiniz ama ne gerek var herkese hak veriyorum haksızlıgın göbeginde hak aramak benim gibi cahili cüheylaların işi tebrikler isterseniz konuyu silin önemide yok artık hiç bişiyin

10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forum üzerindeki tüm konulara elimizden geldiğince hatta daha fazla gayret ile yardımcı oluyoruz. Forumun dışında, oyunun içindeki konular belli bir yerden sonra bizden çıkıyor. Sizde bunu bilecek kadardır forumda aktifsiniz. Forumun belli kuralları vardır. Uyulmadığı zamanlarda uyarı yapabiliriz.

İyi forumlar.

11. Rastaman38

Rastaman38 User

12. Senin karakter hangisi üstad server ne

13. KomediaN

KomediaN User

artık gelmesi gereken bir özellik :(

14. hesap belli bir oyun süresi geçirmiş olabilir.
    %50 tp ve şeref azaltma
    0 credi -%50 uridum
    belirli sayıda ekipman
    belirli sayıda scarp vb
    20 lvl ve altı olabilir
    x degiştirme hakkı

15. Olumsuz buluyorum.

Kolay server'da fulleyip zor server'a geçiş yaparlar. Haksızlık olur.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  16. Oy verdim inş hayata geçer ;)

17. niye anasayfama düştü ki şimdi :D

18. Ben de isterdim fakat "Saldırı-Hattı" arkadaşımın belirttiği sebepten ötürü uygulamaya geçileceğini sanmıyorum.

19. -İDALI-

-İDALI- User

başka oyunlarda bu var bir noktadan sonra sonuçta kendi içinde bir denge noktasına ulaşılıyor. yoğun serverdan sıkılan sakin servera geçiyor. ama kimse öyle ayda bir server da değişirmez kolay kolay. şirket değiştirirken şeref puanını yarıya indiren oyun elbet server değiştirirken de bir yaptırım uygular. benim şeref punı sıfırlanacağına tüm gemiler donanımlar uri credi silinse tercih ederim (ki ful bir gemi ve 20 m den fazla uri var). şeref tp dışındakileri yapmak kolay.

Sayfayı Paylaş