Öneri Server değiştirme hakkı tanınmalı

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve (_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) tarafından 10 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

SERVER LER ARASI TEK SEFERLİK GEÇİŞ HAKKI TANINSIN

1. TANINMALI

82,6%
  2. TANINMAMALI

17,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. BS.Pegasus

BS.Pegasus User

ucb 100 mermısınden 2.592.352 adet .439.026.256 credım ve urımde 852.814 var gemım full lf4 16 sevıye hercul ve havoc droıd tasarımı var bunlar olduğu halde uzun zamandır oynamıyorum kusturduler basta bıtmek bılmeyen sacma kılan savasları ve oyunun malıyetının yukselmesı hala savasmak ıcın o sacma galaxıy kapısını yapmak zorunda olmamız ve yenı baslayanlara dokunulmazlık olmaması ırıslerın tamırı ve patlama saçmalığı artı yenı cıkan sacma lf4 turlerı ve spartan ırıslerı yanlış hatırlamıyorsam ben oyuna basladıhımda tr1 de nasa kılanı vardı benım gemı bıg boydu lf3 baska sılah skylab ve yetenek ağacı yoktu o kadar eskı oyuncuyum her yenı guncellemede 1 lıgde olan gemı ekıpmanları 2 lıge dustu bu cok can sıkıcı para kazanmak ıcın baska yol bulmaları lazımdı

2. +1

amaç oyundan zevk alabilicegin grupla aynı serverde oynayabilmek hali hazırda bildiğiniz üzere ciddi miktarda yatırım yapıyoruz hesaplarımıza onu bırakıp yeni hesap açıp onu mevcut seviyeye getirmek çok uzun zaman alıyor ve oyundan sogutuyor malesef bu durumu yaşamamak için tek seferligine server degiştirme hakkı verilirse herkes daha aktif daha rahat oynar ve gruplar oynarken aksiyonun hakkını verir vip uri ve diger paketleri bolca alır ve oyundan zevk alır . kazan kazan olur açıkçası

Son düzenlenen: 8 Haziran 2020
  3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Forumda flood yapmak yani alt alta yazmak yasak olduğu için mesajlarını birleştirdim. Bundan sonraki mesajlarınızda bu hususa dikkat etmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

4. Crokertz

Crokertz User

Kesinlikle irislerin patlama konusunda sana katılıyorum droit hasarı bence çok saçma ve gereksiz bi konu ve ayrıca daha fazla şeref kasmayı engellemek için şirket değiştirildiğinde şeref düşmesi hem iyi hem kötü ama bunun oyun kullanıcılarına ne gibi bi zararı var ki neden getirdiler anlamış değilim

(_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) bunu beğendi.
  5. Rütbe sıralama hesabını yapmak bir kenara kalsın, o hallolur, şahsen server değiştirme parayla olsa hemen şimdi yaparım gerçekten...
    Zira bunun için iki sebebim var:
    1- TR serverlarında birleşmeye rağmen tenhalık mevcut.
    2- Birleşme bir daha olsa bile ben TR oyuncusuyla oynamak istemiyorum artık. (Şahsi fikrimdir, aynı düşünmeyenden bu fikrime saygı beklerim.) Ego kasmak için iki flaxlı adama sıkmaktan çekinmeyen, art arda kesip oyundan bıktıranlarla dolu. Ben oyundan vazgeçsem sen oyundan vazgeçsen, "Eh! Yeter be!" desen bıraksan, yarın o haritalarda kiminle kapışacaksın, değil mi? Belki de TR serverlerindeki tenhalık bundandır, kim bilir...
    Bu benim için biraz iç dökümü oldu, TR serverindense başka serverlere yelken açmak istiyorum, bedeli neyse vereyim de keyif alayım şu oyundan artık...

Son düzenlenen: 15 Ekim 2020
    (_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) bunu beğendi.
  6. xeccex

xeccex User

kesinlikle destekliyorum. uridium karşığı geçiş olabilir kazan kazan ...
    sonuçta geçiş serverlar arası da olabilmeli yani avrupa asya amerika ne varsa...

7. gusuzleri neden kesiyorsunuz diye sormuştum bi kaç kişiye gitsin gemi alsınlar flaxla kasılırlarsa 5 yıl surer gemi dizmeleri cevabını almıştım :(

hesap ticareti yasak ama kimin umrunda darkın hesap ticaretine çözüm bulması lazım her hesap max 3 kez mail degişmeli

8. pve serveri var kimse kimseye kolayca sıkmıyor

9. onrurn

onrurn User

sunucu gemi taşıma kesinlikle olmalı TR3 sunucusunda olan hesabımı TR4 sunucusuna taşımak istiyorum bunun için ticketda attım ama geri yanıt gelmedi TR3 sunucusunda kimse yok arkadaşlarım TR4 te baştan hesap kurup başlamak çok mantıksız olur o kadar emek vermışken +1 sunucu değiştirme olmalı

10. Sunucu değiştirme olayı hesap ticaretinin ekmeğine kaymak sürer, o yüzden karşıyım.

11. titans___

titans___ User

bir kere iç savaş vardı adamlar şirket değişti ve o şirketdekiler bizim şirkete geldi ve sanki ben şirket değişmiş gibi oldum hani daha önce serverdan kaçanlar olmuştu sonra o kaçtıkları servırla bizim servırı birleştirdiler kader mi dersin şans mı dersin kişilerin kendi tercihidir şansız bedevi durumunda kalınabiliyor hayatta kısaca bu durum da hoş değil de hani senin sevmediklerin de bilmeden gelebilir bu yapılsa bile hayaller yalan olmasın

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sunucu değiştirme getirilirse zaten sabah ayrı server akşam ayrı server'a geçme olacağını sanmıyorum. Belli bir takım sınırlama , şartlar vs olacaktır. Mesela 6 ayda 1 veya yılda 1 kere değiştirme gibi :) Hatta tp , şp kesintisi ve bir miktar uridium. :) :D

13. En caydırıcı önlem 6 ayda bir veya senede bir olması olurdu, tp şp uri vs. caydırıcı olmuyor.

14. değiştirme olmazsa daha çok kaymak sürmüyormu mesela değiştirme yok gidip yeniden kasmak yerine satın almazmı.ama değiştirme olursa satın almaz.he bide şöylesi var iyi para eden servere geçer orada daha iyi paraya satar nerden tutsak elimizde kalacak bir durum iyi böyle iyi kalsın herkes yerinde.
    herşey bi yanada bütün tr serverlerinde chatten ban yemiş ağzı bozuk küfürbaz varsa bıraktı geldi GE1 e yeminle serverin huzuru kaçtı eskiden ne güzeldi...belki içlerinde %1 düngün vardır onlarda üzerine alınmasına gerek yok zaten..

GodzillaBG bunu beğendi.
  15. sunucu değiştirmek yerine tüm avrupa sunucuları Global Avrupa sunucusu adı altında, tüm Amerika sunucuları Global Amerika sunucusu adı altında birleştirilmeli. kısaca TR, ALMANYA VS sunucuları komple birleştirilmeli en azından kalan oyuncular kendi arasında oynarlar.

16. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Neden öyle olsun ki? Şirket değiştirme için uridium ve şp yarısı kesiliyor.
    Server değiştirmek için 50k uridium + TP ve ŞP yarıya inmesi + 6 ay veya 1 yılda değişim sınırı olabilir.

Sonuçta şirket değiştirince bile bir çok şeyin dengesi değişiyor. Server değiştirildiği zamanda o server ve seçilen şirkette dengeler değişir.

Bir takım kesintilerin olması gerekir sadece zaman olayı yetersiz olur. :) :D
    Eğer oyun devam ederse gün gelecek zaten ülke sunucularını tek bir yerde toplayacaklar. Oyuncu durumları bu şekilde devam ederse yapacakları diğer bir adım mesela Türkiye sunucularını sadece "Türkiye" diye tek bir yerde toplayacaklar. Diğer 1'den fazla sunucusu olan ülkelerde aynı şekilde. :)

Son düzenlenen: 22 Mart 2023
  17. öyle olması çok daha iyi olmaz mı? en azından oyuncu sayısı artmasa bile mevcut oyuncu grubuyla daha kalabalık bir ortamda oyun oynamış oluruz, en azından kalabalık harita özlemini gideririz.

18. ASİL_

ASİL_ User

Eğer yapılırsa da tıpkı şirket değişikliğinde olduğu gibi belli içeriklerin hesaplardan eksiltilmesi en doğrusu olur. Mesela hiç bir kayıp yaşamadığımızı düşünelim. Herhangi bir sunucuya geçtiğimizde mevcut sunucuda oynayan oyunculardan sıralamasını, rütbesini alabiliriz ve buda hiç adil olmaz. Ne gibi kayıpların olacağını düşünmek gerekiyor. En başında şeref puanı kaybının gerekli olduğunu kabul etmeliyiz.

19. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer bu son duyurudakiler kesin olarak süresiz hesap kapatmaya giderse o zaman oldukça player azalabilir ve mecburen terkar sunucu birleştirme yolu gözükebilir. :) Oyuncu azalmasından dolayı yapacakları şey "Türkiye" adı altında birleştirmek olacaktır. Diğer sunucular içinde yaparlar.

İn cin top oynayacağına birleştirip tek sunucuda toplanması tabi ki olacaktır. Fakat işte gerçekten trensiz , hilesiz ve temiz bir ortam sağlandıktan sonra olursa daha iyi olur. :D :)
    Zaten yazdım gerçi sadece düşünce olarak. Çünkü şirket değiştirince bile sıralamalar ve rütbeler değişiyor. Server değiştirince de haliyle orada dengeler değişir. Bu nedenle şirket değiştirmekten daha fazla ve farklı kriterler olması gerekiyor. 50k yazmıştım ama belki 100k olabilir uridium kesilmesi - TP ve ŞP yarısının kesilmesi ( Geçilen sunucudaki sıralama ve rütbeler çok dengesizleşmesin diye ) bir de süre sınırı 6 veya 1 yıl gibi sınır. :)

Sayfayı Paylaş