Server Değiştirme Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -uzay90- tarafından 24 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -uzay90-

-uzay90- User

sa beyler ben oyuna başladıgım da tr1 serverına kaydoldum fakat başka serverları da denemek istiyorum aynı çarla ama anasayfanın sol üstündeki dünya resmine tıkladıgımda gözüken severlara girmiyor.NE yapmam lazım ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Çerezlerinizi temizleyip tekrar deneyiniz.Çözülmez ise farklı tarayıcılardan deneyiniz.

İyi forumlar

3. Merhaba ;

Tam olarak sorununuz nasil? Tikladiginiz da hata falan mi aliyorsunuz? Yoksa hic mi tiklanmiyor?

Keyifli Forumlar.

4. CemVsKaan

CemVsKaan User

aynı carla farklı sw lere gidemezsiniz

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Dünya sekmesi çalışmıyor sorunu için tarayıcınızın çerez ve önbelleklerini silin ve sürekli tarayıcınızı güncel tutun. İstediğiniz serveri seçmeniz bu sayede kolay olacaktır. Ek olarak bildirmek isterim Tr1 den başka bir sunucuda oynamaya başlarsanız 0 dan hesap dizmeniz gerekecektir

Not: Konu açarken açacağınız başlık sorunu kısaca özetleyen birşey olmalıdır sasa gibi saçma başlıklar açmanız konunun kilitlenmesine devamı halinde ceza almanızı sağlar

iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.