Server Değiştirme, Server Birleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve мσүαтsίgαηsķαүα.Влди tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuncusu azalan serverler olduğu hakkında şikayetler var. Tr 1 2 3 4 5 vs..

server geçişi olsa, belli bir meblağ veya ücretsiz. ya da oyuncu sayısı belli bir sayı altına düşen serverler toplu biçimde bir alt sayıya kaydırılsa.

olamaz mı? olabilir şahsen. tr1 de çok oyuncu varsa ben tr 5 te atıyorum düşman aramak zorunda mıyım

[SİNOPLU-KAPTAN] bunu beğendi.
  2. Evet ama şu da var, düşün mesela birisi Amerika serverinda gemisini fullemiş tr ye geçmiş sence adaletli olur mu? Ama 2 server birleştirilse daha iyi ama ard arda açılmış serverlar örneğin tr1 ile tr3 birleştirilemeyecek ama tr1 ile tr2, tr4 ile tr5 birleştirilebilecek ve sadece aynı ülkenin serverları birleştirilebilecek bu fikir daha mantıklı.

[SİNOPLU-KAPTAN] bunu beğendi.
  3. yok kardeşim olmaz

4. bence olabilir niye olmasın zaten tr serverlarının cohu en yenisi t6 bile seneler oldu yeni server acılmadı yani suan butun serverlardaki güç dengesi hemen hemen aynıdır yeni server olmadığına göre birleştirme yapıla bilir hem oyuna zevk gelir tr bir iki ve üç birleştirilir tr dört beş ve altıda bir birleştirilir sonuc olarak en eski tr1 kalır ve tr 4 kalır bence mantıklı arkadaşlar asıl o zaman savaşlar güzel olur

5. olumlu bu değişimde server açılış tarihlerine göre olabilir örneğin 2008-2010 2010-2012 2012-2014 bu şekilde aralarında 2 yıldan fazla süre bulunmayan serverler birleştirilebilir zaten bende artık sıkılmaya başladım serverimdeki herkesi az çok tanıyorum kapı komşusu gibi bişey olduk insanın sıkası gelmiyor macera istiyo insan

oylamada koyarsan oylayalım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Temmuz 2014
  6. Merhaba ,

Forumda daha önceden benzer konular açılmıştı. O konularda desteklerinizi devam ettirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.