server değiştirme ve Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PaSt_10 tarafından 21 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PaSt_10

PaSt_10 User

Merhaba arkadaşlar.Daha önce teknik konularda mıydı neredeydi unuttum.Ama moderatör abi bana burada bulabileceğimi söylemişti.Ben bulamadım ,bu imkansız mı değil mi lütfen söyleyin.Ayrıca şuda var ki Uridium derdi.Herkes uridium bolluğu yüzünden hesabı çalındı.Buna önlem almak lazım.Bu konuyu daha önce bir arkadaşımız açtı ve katılıyorum.Bende şöyle diyorum.Madem çalıntılar ve ona benzer işler oluyor şöyle bir şey olsun.

• +Credits'i uridium a çevirmek için ''Ticaret'' adlı yer olsun ki kolayca değişim yapılsın.
    • +Cerditslerde bu değişim şöyle olsun:20.000C=200 uridium.(her onbinlikte[10.000C] de 100 uridium):)
    Bu olduğu taktirde bot kullanımı ve çalıntılar azaldığı görülebilir.
    Aynı zamanda ticaret diroitlerinde bu oluyor mu bilmiyom ama ticaret diroitlerinde kaç Credits uridiuma çevirildiğini söyler misiniz?:rolleyes:

2. abi bence 20.000 credi ye 200 uri az olmuş 20 milyon uri verilmesi lazımdı

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Reis bende 123 m para var bu sadece bende değil benden daha elitlerde 1 t para var goliat klıflarına ben 1.5 (1.500.000.000) T para basanı gördum. bunu uredyuma cevirince 7.500.000 uredyum ediyor (duz mantık hesap yok) yanı adam o parayı basana kadar gider gemisini fuller o goliat kılıflarından 50 tane alır.

Oyum Olumsuz -1

4. KARANLIK

KARANLIK User

Sayın PaSt_10 açıkçası şaka yaptığınızı düşünüp konuyu kilitliyordum.Küçük bir hesap yaparsak oyunda 500m credinin üstünde credisi olan birçok kişi var.Bir hesap yaparsanız ne kadar büyük bir uridium miktarı ortaya çıkacağını sizde bulabilirsiniz.Sizi daha iyi fikirlerle bekliyoruz konu kilitlenmiştir.İyi forumlar.

Ayrıca oyunda credist hiçbir şekilde uridiuma çevrilmemektedir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.