Server değiştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CzRєкѕoℓo™[11LF4] tarafından 6 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bişey soracağım. Bulgaristanda iken oyuna kayıt olmuştum. Avrupa Global 4 serverindeydim. Şimdi Türkiyede yaşıyorum ve acayip lag sorunum var . Bi şekilde benim hesabı artık varsa Türkiyede bulunan bir servera falan aktaramıyor muyuz ? Kafam biraz karışık acaba Avrupa serveri üzerinden mi oynuyorum bu yüzden mi çok fazla lag var onu anlamaya çalışıyorum. Support birşey yapar mı bilet atsam ?

2. Bütün serverlar almanya merkezli diye biliyorum. Lag büyük ihtimalle sizin sisteminizden kaynaklıdır. Bilet atsanız da support size server değişimi diye bir şey yok der ne yazık ki.

3. Sistemimle alakalı değil birkaç yerde hatta farklı şehirde de girdim oynadım aynı sonuçla karşılaşıyorum. işlemcimle alakalı desen oyundayken %25-45 arası çalışıyor , 2-3 ekran kartı da denedim. kartsız da oynadım. 12GB DDR4 ram var oyun zaten en fazla 1 gb harcıyor. internetim 35 mbps kablolu ..

4. biri lag mı dedi tr serverları full lag 149. dalgada iken lagdan patladım

5. Sakın TR serverine gelme en laglı server :D

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sunucularda yaşanan sorunlar bütün sınıcılar için genel bir sorundur. Yalnızca pazar günleri x2 Kapı ödülü olması da bu durumu oldukça etkilemektedir. Oyun içerisinde Sunucu değişikliği sistemi de bulunmamaktadır. Farklı sunucularda yeni hesap oluşturabilirsiniz.

İyi Forumlar.

CzRєкѕoℓo™[11LF4] bunu beğendi.
  7. Güncelleme beklemekten başka çare yok o zaman. Konu kilitlenebilir. Teşekkürler !

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.