Server değiştirmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LeMessi13 tarafından 31 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Server değiştirmek icin Evetmi hayirmi ?

1. Evet

56,8%
  2. Hayir

43,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LeMessi13

LeMessi13 User

Benim fikrim server değiştirmekdir yani mesela Tr1den Tr2ye gecebilelim 50,000 Uridiuma, clan sayfasinda firm değiştirmekin altinda olsun.

Son düzenlenen: 1 Şubat 2014
  2. 5k urı mi o zaman zırt pırt miller şirket değiştirir oyum olumsuz

3. Bence gereksiz zaten şirket değiştirme var server değiştirme olabilir belki ama her zaman değil acil durumlarda mesela kalabalık bir serverdan az kişili servere geçebilme gibi bi durum söz konusu olsun hem kalabalık serverda oyun kasmaz hemde denge sağlanmış olur her ikisinede oy vermiyorum beklicem.

4. KorGeneraL

KorGeneraL User

Güzel fikir ama 5000 uridium az.

5. Olabilir ama 5k uri server için az bencede bide şirket değişice şeref azalıyo server değişincede tp azalır muhtemelen şerefle birlikte

6. bence nakit para yaparlar olsa bile üri ile olacağnı sanmıyorum üzgünüm oyum olumsuz
    :/

7. LeMessi13

LeMessi13 User

Yapsinlarda nasil olursa olsun :D
    Ben bir 0 ekliyim 5000 urinin arkasina :)

8. Arkasınamı sonuna mı :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  9. one.

one. User

5 k uri az 50 k uride çok olur bence 25 k en iyisi 25 k olursa oyum olumlu.

10. Arkadaslar merkez burdan hangi fikri bulduda kabul etti olmayacak bisi ama dusuncene saygiliyim.

11. olsun ama 150 bin uri olsun 50 bin cok az

12. cok sacma oyum KESINLIKLE OLUMSUZ

13. arog57

arog57 User

mantıklı aslın 50k fazla 25 k olursa iyi olur olumlu oyum

14. galiba buradaki herkesin kafası güzel o zaman tr1 lideri gelir tr6ya birinci olur hangi mantıkla bunu söylüyorsunuz hayır verecektim yanlışlıkla evet verdim evet için kusura bakmayın

15. Olursada paralı olsun uriyle olmasın 50 k uri çok basit kasılır

16. 50binde az sen onu 5milyon uridium yap 5milyonda az 10milyon uri olsun ciddiyim dalga geçmiyorum.

17. melih

melih User

bence böyle bişey hayatta olmaz çünkü millet az kişili alışverişi az bi serverde fullenir sonra sağlam serverlere geçer savaş yapar

18. Hocam Bence Fazlada Abartmayın yani .. :confused:

19. 50.000 Uridium çok... 10.000 makul, ama şirket değişmiyorsa. 15.000 Şirket Değiştirme + Sunucu Değiştirme olabilir.

20. sunucu değişme olmasın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.