Server değiştirmeli miyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tahrefyalcin34 tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tr5 oyuncusuyum ancak pek kasılamadım ve bana göre server pahalı. Ucuz ve çok boş olmayan ayrıca geliştikten sonra kapışabileceğim adamların oldugu server biliyor musunuz ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Konunuzu uygun kısıma taşıyorum

İyi Forumlar

3. modum ben bigpointe üye oldum ama iskandinavya 2 serverine nasıl geçebilirim internetteki bilgiler eskiye ait ?

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Giriş yaptıktan sonra , Ana Sayfada üst kısımda Dünyaya benzeyen bir simge görebilmeniz gerek

Oraya tıkladığınızda , Çıkan sunucu listesinden , Sunucunuzu değiştirebilirsiniz.

İyi Forumlar

5. kolay gemi dizebileceğim ve cok boş olmayan bi server biliyor musunuz ?

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Açık konuşmam gerekirse , Çok fazla sunucu da oynayan arkadaşların buna cevap vermesi daha uygun olur diye düşünüyorum

Ama İskandinavya Sunucularında fazla yoğunluk olmadığından , Açık Arttırmanın ucuz olduğunu dolayısı ile , haritalarda boş olduğundan kasılmanın ( gelişmenin ) kolay olduğunu duyduğumu söyleyebilirim

İyi Forumlar

7. Yabancı serverda oynarsan türklere özel etkinliklere katılamazsın.

8. iskandinavya 2 yi bulamıyorum kaldırıldı mı baktım baktım ama yok . Zaten istemiyorum kardeşim sürekli bi laf dalaşı falan oluyor yabancı sw rahat

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

İskandinavya 2 Sunucusunu bende göremedim. Akıbeti hakkında bilgim yok

Lakin İskandinavya Sunucu hala açıktır ve Global Bir Sunucudur

İyi Forumlar

10. En iyisi tr4 adamda çok markette çok pahalı değil sabah 7 den sonra tüm haritalar canlanıyor gece 2 ye kadar dolu ve eğlenceli oluyor. Adam az olan yerden sıkılırsın 1 ay sonra.

11. hocam market pahalı değil demişsin iris yine 60m altına inmiyor lf-3 25m civarı normalden yukarı fiyatlar bunlar acaba başka bildiğin yer var mıdır ?

12. kardeşim tüm tr serverleri oyleki

13. Modum iskandinavya 2 sunucusuna bigpoint sitesinden giriliyor.

14. Srooper

Srooper User

bence yabancı serverlere gitmeni tavsiye etmem şöyle bi düşünürsen hiç arkadaşın olmayacak hepsi yabancı olacak onun haricinde full+full oldun diyelim adam olmadıktan sonra neye yarar baskın yapacaksın haritalar boş filan yani zevk alamazsın ben tr5 oyuncusuyum 2 yıldır oynuyorum ara sıra büyük zaman ile ara verdim fakat şu anda gemi full ve eğlenceli bi irisi 300m ye aldığımı bilirim ben sinirden o durumlara geldim bu serverde fakat şu anda eğlencesini yaşıyorum herkes türk eğlence baskın filan daha eğlenceli tr sunucularını tavsiye ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.