Destek server deişcem kampanya hakknda yardm ? ) text )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KaVuRmAlIrEçEl tarafından 24 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evet arkadaslar benim tr 3 te çarm vardı yeni çar açsam tr 3 teki çarmla aynı yapmam içn 500 k 1 m uri arası harcamam gerekr sıfr bi çardan baslarsam bende aynı ehsapta tr 1 e geçmeye karar verdm sıfrdan baslcam sebebi en iyi server olması en kalabalk en zevkli en eglenceli ve en zor olması cazip geldi bana :) sorum su tr 1 e geçnce bi kampanya geldi yuzde 80 indrm le 3.50 ye 30000 uri diye bende x3 zxamannda alrsam 3.50 ye 90000 uri alablcegmi dusndm ve toplamda 201 tl yatrcam 4.770.000 uri olcak tahmnmce bisuru 3.50 likten alcam x 3 zamannda bu mumkunmudur birde ilk alsversden sonra para birimi deiştini orendm tr 3 te alşverş yaptm usdye dondu ikametgah alp tr ye cevrdm aynı hesapta tr 1 de para yıne alsvers yapnca usdye doncekmi? ve 3.50 lik kampanyaya satn al dedmde 1 tane alabldgmi gordm kampanya zamannda çıktnda bissuru alamaycakmym :( bole sepete koyp ? peki yoksa sadece 1 tanemi alabilioz bu 3.50 liken? veyahut sole yapablrmym pazar gunu geldi girdm darka satn ala tkladm sayfa acldı 3.50 lige tıkladm kampanya olarak paytogodan alsvers yapcam seçtm paytogoyu bana bilmemne yaz bilmemneye gonder dior 1 alşverş yaptm 2. yide geri donp birdaha seçp birdaha girp yapablrmym veya direk aynı koddan gonderp bole 210 tl olana kadar alablrmym peki ? yardm çok teşekkrler sayglar :) o_O birde farkettmde aynı hesapta tr 5 e girdm 9 tlye 30000 uri yazıyor fakat burda sepete ekleme var bi anda coklu alabılıon kafam karştı cevap lar içn şmdden teşekkrler :)

Son düzenlenen: 24 Temmuz 2015
  2. Merhabalar,

Mesaj düzeni ve anlatmaya çalıştığınız konular çok iç içe size daha sağlıklı yardımcı olabilmemiz için lütfen düzenleme yaparak tekrar gönderiniz.Bizler buradayız mesaj düzenlemesinden hemen sonra size yardımcı olacağım şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar

3. nasl bi duzenleme demek istedğm su 3.50 lik kampanyadan bir tanemi alınablniyor sadece sepete de konlmuodu baktm acaba tekli tekli 40 tane falan alablrmym ondan yuklu mıktarda alcam ama boloe ucuza gelıo 40 tane 3.50 lik falan almayı dusunsem bile tek bir tanemi alnıo kampanya gelnce yoksa tekli tekli alablrmym yoksa baska turlmu yardm ?

4. Merhabalar,

Kampanyalı alışveriş yapma imkanım olmadığı için kesin bir şey diyemeyeceğim. Fakat normal olarak tek seferliktir. Ayrıca diğer üyelerimizi de bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar

5. arkadaslar ne olr cevap? evet arkadaslar ne olr herkes fikrini belrtsn butun sorularıma karşın yardm edin pazar gunu yaklaştı ne yapcaamı bilemıom 3.50 likten sadece bir tanemi alnıyor alınıosa tamam alınmıosa cokluytsa neden sepete koy yok bissuru koyar alrz bole tane tane mesaj gonder gondeer bolemi alcaz ?

6. kampanya 1 kere ödeme yaptıktan sonra bitiyor fakat aynı üründen bir kerede 50 tane seçip alırsan 50 si de 3.5 lira olur.
    1 kere alıp onay verirsen kampanya biter, anlatabildim umarım

7. anladm peki ama bende 3.50 likten sepete koyma yok yani sole diym çoklu alnmıo sadece satn al yazıyor ben sole yapablrmym ? bir tane satn al dedm al deedm mesaj godner dedi bu yere filan yere gonderdm sayfa açk tekrar gonderdmde yine alablrmym bole bole 40 50 tane almak istiom hatta daha fazla yoksa olmazmı?

8. Bak kendi gemimden örnek vereyim, o satın al butonuna bastığında alışveriş penceresi açılır ve sana özel kampanya gözükür. Sepete ekleye bastıkça aynı fiyatla alabilirsin ürünü. Mesela bende %33 indirimli 330.000 uri kampanyası var.
    Sepete ekledikçe aynı fiyattan indirimli yararlanabiliyorsun.

KaVuRmAlIrEçEl bunu beğendi.
  9. bende su sorn var satn ala tıklıom sayfa aclıod edii n sayfa ama bende 3.50 lik kampanya da sepete koy gozkmuo yani yok sepete koy birçoklu alamıomm ozamans adece bir tanemi alabliorm? yoksa sayfa açksa bissuru ard arda alablrmym? birde tr 5 te çarm var onda 13 tllik kampanya var onda çoklu alablıom ama ben mobil odeme yapcam 201 tl lik 100 tl bir telden 100 tl bir telden fakat sepete koydmda 50 tl yi aşnca seçenek gidiyor yani hepsni tek seferde alamıom bole onlcada tek seferde kampanya bosa gitmş oluo 50 tl lik alıom kampanya bitio napmam lazm bide ustteki sorya yardm ? bende direk satn al diyor sepete koy yok direk satn al acaba sadce 1 tane mi alablıoz yoksa bize big bilmemne bilmemneye gonder ekrannda bissuru gonderrsem alablrmym bissuru?

10. modlarm biliorm ard arda mesaj yazlmaz ama hiç cevap gelmıyor nerdeyse dier konlara bakn benm konma bakn lutfen ceza vermeyn virleştrn yazlarmı akltif yukarda kalması içn attm mesajı yardm edn :)

11. Bilemiyorum benimkinde resimde belirttiğim gibi oluyor. :confused:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.