Server durumu, klan, nasıl kasılır?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve DoubleClick tarafından 13 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar tr-5 te 13lvl g-enforcer 5xkararsız lf4 1xlf4 2xdağıtıcı lazer3 gerisi lf2. Şu anda bir miktar boşluğa düşmüş gibi hissediyorum yapacak bir şey kalmadı gibi(daha çok var). Kafamdaki soru acaba global avrupadan tekrar mı başlasam. Orda durum nasıl? tr-5 de çok yalnızım girip çıkıyorum klan bulamadım kendime. Açık galaksi kapım henüz yok. Nasıl uri kasabilirim?

2. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Global avrupa 1'deki üyelerin çoğu full elit olduğu için başlangıç aşamasında biraz zorlanabilirsiniz diye düşünüyorum. TR5 güzel bir seçim olmuş. Şu an seviyeniz çok düşük olduğu için görev listenizdeki görevleri bitirerek seviyenizi ilerletebilir ve yeni evrendeki NPC'leri kesebilirsiniz.(x-6, x-7 haritanızdaki) Kastığınız krediler ile açık artırmadan Iris diroidi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Kendinize kasılma arkadaşı edinmelisiniz.