Server Güncellenmesi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by **-M4V1_M4RM4R4-**, Feb 27, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Sunucularda Bir defaya Mahsus Karma Düzenleme Gelsin mi?

1. Evet

71.4%
  2. Hayır

28.6%
Multiple votes are allowed.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 18 lvl altında olanlar bir sunucuda toplamak gibi tek seferliğe mahsus TP veya Seviyeye göre sunucu değiştirilmesi çok güzel olur. Çünkü; Darkorbit zor bir oyun. Yeni başlayanlara bıkkınlık verebiliyor ayrıca serverlarda azalma var . Online oyuncuları seviyeye göre sunucularda toplamak ve oynu sevdirmek maksadıyla böyle bir çalışma yapılabilir . Yeni server açmak mantıksız ama sunucuları azaltarak ve içini bu şekilde doldurarak darkorbit ve oyuncular için adeta yeni kan bulmak gibi iyi olacaktır. Düşünüldüğü zaman Neden olmasın değil mi ?

Hayırlı zamanlar ... ;)

2. Merhaba ,

En son yapılan açıklamaya göre server birleştirilmesi gibi bir proje üzerinde çalışılıyor. Eğer sorunsuz bir şekilde bu işlemleri yapabilirlerse server'lar birleşecek fakat ne şekilde ve ne zaman olacak ayrıntılı bilemiyoruz.

İyi forumlar.

3. Sayın Admin böyle bir konu veya benzeri çok açıldığını biliyorum forum kirliliğine sebep olmak istemiyorum, fakat bu önemli bir konu.
    Hem Darkorbit (bigpoint) hem de sevenleri bunu istediklerini düşünüyorum serverlar bomboş gerçekten bu sorun hem şirkete hem oyunculara sıkıntı veriyor. Bu yüzden böyle bir konu açtım. Haberim yoktu böyle bir çalışmadan. ama Gerçekten eğer böyle birşey varsa çok güzel olur diye düşünüyorum ... Kolay gelsin ...

4. Merhaba ,

Seviyelere göre bir dağıtma değil mesela TR1 ile TR3 , TR2 ile TR4 v.b. şekilde 2 ya da 3 server birleştirilecek sanırım.

İyi forumlar.

5. GREED

GREED User

Aynen öyle sürekli üstümüzde kamu bozuluyor boş iki server birleştirilsin

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şu anda nasıl yapılacağı hakkında net bir açıklama yok.

Zamanı geidiğinde hepimiz göreceğiz.

Keyifli Forumlar.

7. Merhaba,

Adminimizin dediği gibi server birleştirmeleri fikirleri üzerinde duruluyor bu düşünceniz de iletilecektir.

Nice yeni fikirlerle aramızda olmanız dileklerimle.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.