Server isimleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ım_not_normall tarafından 4 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Allah belanı versin artemis oyunun içine ettin.Başka oyunlardan bahsetmek yasak diyosunuz oyunu başka oyunlara benzetmeye çalışıyonuz o benzetmeye çalıştığınız oyunda da oyuncu kalmadı sizde de valla yazık günah 10 yıllık emeği çok güzel içine ediyosun artemis sana isim değiştirelim diye kim dedi bir konu mu açıldı forumda veya sana oraya yazdığın isimleri kim söyledi neye göre onları seçtin veya binlerce oyuncu adına konuşma hakkını sana kim verdi.Hiç mi utanmıyon gerçi sen görmeyeceksin bunu umarım forumdaki değerli arkadaşların iletir sana ..

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  2. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,

Size büyükleriniz dememiş heralde ama ben de bir büyüğünüz olarak cevabıma "bela okuma döner dolaşır seni bulur" sözü ile başlamak istiyorum.

Anlaşılan canınız hakaret etmek istemiş, siz de hakaret edecek konu bulamamış ve bu konuyu açmışsınız.

Konunun özüne dönecek olursak; Bu oyunun bir yapımcısı olduğunun farkında değilsiniz anlaşılan, beni nasıl güçte bir kişi olarak görüyorsunuz onu da anlayamadım açıkcası. Demek ki bize öyle bir öneri geldi ben de oyuncularımıza oylama açtım. Ayrıca belirtmek isterim ki seçimi yapılan isimler bence Gayet güzel ve etkili isimler.

Anadolu
    İstiklal
    Alsancak

Merak ediyorum bu isimlerin neyi sizi rahatsız etti de böylesine nefret kustunuz? Ama hayır cevap vermeyin, ilk defa kendi yargılarımla cevabı kendime saklamayı tercih ediyorum.

Bu konuda yazdıklarınız, sunucu isimleri için oy veren herkese gitmiş oluyor bunu da unutmayınız. Size önerim oyunu ve forumu kurallarımız dahilinde oynamaya ve kullanmaya devam edin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.