Server kapatılması (Tek Çözüm)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 29 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Server değiştirilebilinmeli mi

1. Evet

oy sayısı 2
    50,0%
  2. hayır

oy sayısı 2
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Brnim şöyle bir önerim var. Tr 6-5-4 kapatılsın herkes tr1-2-3 serverinden istediğine girsin.
    Klanlar ortak karar alıp hep birlikte şirket değiştirmek zorundadır.
    E mesela herkes tr1e geçmek istedi ne yapacağız ?
    lise yada üniversiteye yerleşir gibi her rutbenin servere giriş için Bi sınırı olacak.
    Ve ayrıca bu server kapanmasına özel şirket değiştirmek bedava. Ama bu sadece serveri kapanan oyuncular için geçerli.
    Mesela tr1 serverindeki tümgeneral tr3 e geçmek istiyor.sadece 5000 uridium vermesi yeterli.
    Uyarılar vb yapıldıktan sonra 1 hafta sürecek ve bir hafta içinde bu serverler kapanacak. Bunu bilmeyen yada oynamayan oyuncular ise rastgele bir server yerleştirilcek.
    Adminlerim beni başka konuya destek verin diye konuyu kapatmayın. Ben öyle tecrübe şeref yarılanması gibi şartlar koymuyorum.

2. geliştirilirse olabilirde bu cok basit bu şekil kesinlikle olmaz sıralamalar yerinden oynar düzen bozulur cok geliştirilmeli cokkkk :)

3. Olmalı kesinlikle, böylece TR serverları canlanmış olur, aynı şekilde bu fikir diğer ülke serverları için de uygulanabilir.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Buna benzer konular mevcut.Lütfen bulup o konulara destek veriniz.Mevcut olan konuları açmak yasaktır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.