Server önerisi ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve X_►z™ImmoЯTaL™__▼~Я₮ tarafından 31 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TR4 serverinden çok pahalı olduğu için ve gelişmesi zor olduğu için çıktık arkadaşla almanya 6 serverine. Şuan full goliath 8 iris full lf3 bo2 9lvl pet 1 havoc 1lf4 16arge olmamıza rağmen servere göre eziğiz ve muhabbet yok yani almanca pek bilmiyoruz çok seri yazıyorlar anlaşamıyoruz muhabbet yapamıyoruz haliyle ha bide bazıları türkleri sevmiyor. Herneyse TRye geçmek istiyorum ben ama şöyle bi çelişki var şimdi serverdeki herkes 200k vurup almanyadaki gibi tek başına cubi kesmicek ve fiyatları atıyorum bi lf3 fiyatı 50mil olmicak. Var mı böyle bir TR serveri portallarda oyuncusu olan almanya gibi bomboş olmayan ..

2. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Sorularınıza daha verimli cevaplar alabilmeniz için konunuzu uygun bölüme taşıdım.

İyi forumlar

3. asalet87

asalet87 User

TR6 Tam sana göre dicem ama kendi şirketine sıkan full adamlar yani adam demiyelim hainler var ama güzel server kasabilirsin:D

4. yav kardeşm sende hem ayranım dökülmesin hem .. istiyosun olmaz ki :D ben bilmiyorum öyle bi server tr6 dene istersen dediklerine en yakını orasıdır.

5. haklısın çelişki olduğunu söyledim zaten elit oyuncu olmicak açık arttırma ucuz olcak ...

teşekkür ederim yorumlarınız için tr6 dan başlıyalım bakalım spaceballı en çok kazanan şirketi seçicem :D

6. asalet87

asalet87 User

vru da sonradan satan full adamlar var düşman sıkıyor sonrada vru fuller sıkıyor kendi şirketindeki adama dediğim gibi hain velet çok oyunda.

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tr1 e gel ozaman savas bol port bekci dolu :D ama nasil gelisirim diyeceksin bu kezde:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.