server seçimi (Ana sayfa)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mareşal tarafından 8 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mareşal

Mareşal User

Arkadaşlar yeni hesap açmak istiyorum.Ana sayfada eskiden server seçimi vardı şimdi göremiyorum.Bu şeçimi nereden yapıyoruz.yardımcı olursanız sevinirim.

2. kaansakal

kaansakal User

oyunda herhangi bir server a gir daha sonra ekranın sol üst köşesinde ev işaretinin yanındaki dünya işaretine tıkla seç :)(Foruma girerken kullandığın sayfa da ama sağda değil solda)

3. Mareşal

Mareşal User

Yeni hesapta kaydında illaki rasgele serveremi atacak beni yani .? Nasıl iş bu anlamadım. Ben baştan seçmek istiyorum.

4. Hesabına giriş yap. Çıkan sayfada sol üst köşede ev işareti var. Evin yanındaki butona bas. Orda sana kaç tane server varsa hepsini sıralıyor. İstediğin servera girebilirsin. Ancak server değiştirdiğin zaman 0'dan bir hesapla başlayacağını unutma.

5. dikduran1

dikduran1 User

yeni başlayan herkes en son açılan server ile başlıyor daha sonra değiştirmek sana kalmış. zaten hangisinden devam edersen o server sürekli olarak aktif kalacak.. her girişinde değiştirmek zorunda dğeilsin...

6. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba.

Dogru cevaplar verilmiştir konunun kilitlenmesi uygundur

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.