server secimi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by DPrealslim, May 2, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DPrealslim

DPrealslim User

merhaba arkadaslar bugun oyuna yeni serverden yeniden basladim tr6yi sectim baslangic paketi aldim felan ama arkadaslarim tr6yi secmemin hata oldugunu soylediler tr6da kimse yokmus eglenceli degilmis gercekten boylemi arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

valla diğer serverlerin doluluk oranını bilmediğimden kıyaslıyamam ama senin kimseden yok kastın gerçek anlamdaysa o zaman ben tr6 da değide nerde oynuyorum :D

3. DPrealslim

DPrealslim User

Moralim bozuldu aslinda yok diyince arkadaslar ama o kadarda uri felan cektim sanirim server iyi durumda :)

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tr6 diğer tr serverlerine kıyasla en sonuncusudur.Ancak doluluk oranı düşük diyemeyiz.Oynadıkça yeni haritalara geçiş yaptıkça görüceksiniz.

Ayrıca çok fazla oyuncu olması gelişmenize olumsuz olacaktır.Orta seviyede olması güzel.

İyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.