SERVER SORUNU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FATAL_HIT_MAN™ tarafından 22 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben bir hesap açtım.İilk başta yanlışlıkla başka serveri açtım o serverde gemiyi 5 lvl yaptım. Sonradan farkettim ve tr1 iaçtım. Bu dediğim şeyile iligili bir sorun olur mu ?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

TR1 de 5 lvl yaptıysanız o serverden memnun iseniz devam edebilirsiniz,fakat memnun değilseniz server değiştirmek isterseniz anasayfanın sol üzerindeki SUNUCU yazn yere tıklayın başka bir server seçebilirsiniz,yeni başladığınız serverde 5 lvl olarak devam edemezsiniz yeniden 1. seviyeden başlayacaksınız.

iyi Forumlar.

3. tr1 deki hesabında baslangıc görevlerni yaptıysan aynı hesap uzerinden sunucu deişirsen gectin sunucuda görev denetim kulesine tıkladınmı o görevleri yapmış sayar ve 5 lv olursun

4. Merhaba ,

İlk olarak x server'ında başlayıp 5 seviye yaptıysanız daha sonra asıl oynamak istediğiniz server olarak TR1'e geçtiyseniz normalde sıfırdan başlanıyordu. Yakın zamanda bu konuda kontrol yapmadığım için bir değişim var mı bilgim yok.

İyi forumlar.

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.