Destek Server (Sunucu)Değişimi Hakkındaki Görüşüm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Enesqwqwl tarafından 23 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Enesqwqwl

Enesqwqwl User

Merhaba Arkadaşlar Ve Sayın Adminlerim
    Öncelikle Şunu Belirtmek İsterim ;
    Sunucu Değişimi Lütfen En Kısa Zamanda Darkorbite Getirilsin. Çünkü Türkiye Sunucuları Dışında da Oynayanlar Mevcut. Ve Ben Polonya3'de Oynuyorum ki Şu Dakikadan Sonra Artık O Sunucuda Oynamaktan Nefret Ettim. Sebebi İse İnsanların Burada Türklerden Ve Müslümanlardan Nefret Etmeleridir (Daha Konuyu Uzatmıyorum). Ve Sunucu Değişimi Çıkacaksa Bedeli Ne İse Ödemeye Hazırım ( Tüm ŞP'nin Gitmesi vb. Gibi ) Normalde Yeniden Oyuna Başlayıp Türkiye Sunucularında Oynardım Fakat Gerçekten Yeniden Başlamak Çok Zor Oluyor Benim İçin :/ Neyse.

İyi Oyunlar Dilerim.

2. Merhabalar;

Bu konu hakkında bir sürü fikir forumlarda paylaşıldı ve bu fikirleri merkeze defalarca ilettik şuan için server birleşmesine ve oyuncuların server değiştirmesine ılımlı bakmadığını biliyorum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemeyiz:).

İyi forumlar.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Arkadaşlar Lütfen bu konuları açıp durmayalım.

Röportaj içeriğine ilişkin duyuru yapılacaktır. O zamanda görüş konusu açılır.

Görüşlerinizi o konuya belirtirsiniz

Şimdilik kesin olan bir şey yok. Ayrıca Genel Konular Kısmı , Görüş Konularının açıldığı kısım değildir

Ek olarak ;

Röportaj ' da ki soruların cevapları , Twitch yayınında verilecektir

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.