Server Tavsiyesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zwartanS tarafından 7 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. zwartanS

zwartanS User

merhaba arkadaşlar baya süredir oynamıyorum hangi server daha canlı tavsiyeniz var mı en son 6 ay önce tr1-5 de oynamıştım ama bağlantı hatası alıyordum sürekli ve alıp başını gitmiş herkes yetişme şansım da yok tr2-3 de oynamayı düşünüyorum farkı olur mu bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim

2. Merhabalar,

Çok yeni bir server açıldı, ismi '' Küresel ''. Bu serverda başlamanızı tavsiye ederim. Server ile ilgili detaylı duyuruya aşağıda bıraktığım linkten ulaşabilirsiniz :)

Yeni Pve Sunucusu Hakkında

İyi Forumlar.

3. zwartanS

zwartanS User

teşekkürler ama bir çok ödülü kaçırmışım devamı gelicek mi bu serverla ilgili etkinliklerin acaba :)

4. Merhaba,

Henüz hiç bir şey kaçırmadınız, büyük etkinlikler daha gelmedi ;)

İyi Forumlar.

5. Merhaba,

Bug yapan oyuncular banlandı. Cyborg, Orcus gibi Payment bugu yapan oyuncular için tespit işlemi bittikten sonra onlarda ceza alacaklar. Lütfen bu süreçte sabır olmanızı ve yeni oyunculara karşı heves kırıcı cümlelerinizden kaçınmanızı rica ediyorum.

İyi Forumlar.

6. zwartanS

zwartanS User

tr1-5 ve tr 2-3 arasında kaldım küreselde açık artırma çok pahalı bi goliath bile alamam ordan o yüzden vazgeçtim öneriniz var mı

7. RAA33

RAA33 User

Dostum tr3 oynuyorum ben, sv de klan hakimiyeti var , diğer sv lerde olduğu gibi. Oyuncu sayısı iyi, başlayacaksan tavsiye ederim. Yeni başlayanlar için rehber hazırlanmış forumda. Rehberi okumanı tavsiye ederim, yardımı dokunur.

8. zwartanS

zwartanS User

teşekkürler :)

9. bilalay41

bilalay41 User

Her türlü ekipmanlara sahip oyuncuların arasında saldırıya açık bir şekilde oynamaktansa, bigboyla hiç kimseden saldırı almadan ve bir çoğu seninle aynı seviyede olan oyuncuların olduğu serverde oynamanı tavsiye ederim.

10. Sqweegell

Sqweegell User

pve serverine başlayacaksan ilk 3 günde 20 pro olabilirsin youtubedan araştır 2 kat görev ödülü veren paket alcaksın 3 tl ye 3 günlük bu pakedi almadan başlarsan geçmiş olsun ilerde yeni çar açarsın.