SERVER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _________TÜRK tarafından 5 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yabancı Server'deki Türklerin TR Server'ine geçebilme hakkı olsun mu?

1. Yabancı Server'deki Türklerin TR Server'ine geçebilme hakkı olsun

41,7%
  2. Yabancı Server'deki Türklerin TR Server'ine geçebilme hakkı olmasın

58,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar çoğumuz Server değişsin ama hesabım sıfırlanmasın adlı konuları okumuştur ve birçoğumuz da bunu istiyordur. Bunu bir çok kez dile getirmemize rağmen kabul görmedi. Darkorbit' te 6 tane TR Server'i var benim isteğim en azından Türk oyuncuların TR Serveri'ne geçebilme hakkı olsun ve 1 defaya mahsus kullanılabilsin. Bu gerçekten çok iyi olacaktır çünkü şahsen ben hesabımı TR Server'inde açmadığım için çok pişmanım bütün arkadaşlarım TR Server'inde oynuyor ama ben yabancı bir Server'deyim :(:(

Okuduğunuz için teşekkürler lütfen ankete katılın.

2. sen gemini lf3 leri 10m ye fuledin tr serverinde 50m den giidor haksızlık olur
    oyum olumsuz

3. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bence güzel fikir.Ama dediğiniz gibi tek sefere mahsus olması gerekir.Ve külfetininde artması gerek ddüşüncesindeyim.

Keyifli forumlar.

4. Ben olmasını istemiyorum çünkü ihalenin ucuz olduğu serverlerde gemi açıp fulleyip tr lere geçenler çok olur

5. Prophecy

Prophecy User

Ben de karşıyım adamlar fullenip tr serverlerine gelirler zaten oyunda dengesizlik var -1

6. DraydiBoy

DraydiBoy User

kesinlikle server değişimleri ve birleşimleri konularına karşıyım ben carı int 1 de kasarım fullerim min 7 ay golban 1 de min 1.5 yıl geçerim o zaman diğerlerinden farkım ne olur ör: int iris 60-90 m arası tr4(kendi serverim): 90-120 m arası değişiyor.
    Kesinlikle Oyum Olumsuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.