Server

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 11 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

Arkadaşlar en boş server hangisi acaba en kolay fullenilebilecek server?

2. Brezilya 2 boş diye biliyorum, ayriyetten bigpoint.com'dan kayıt olunan İskandinavya2 var, orası da baya boş benim de var gelişmemiş bir gemim.
    Fakat boş olması 0 zevk anlamına geliyor, hiç bulaşma derim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ekim 2015
    Darion26 bunu beğendi.
  3. aries123

aries123 User

Gb2 de bos sayılır ama normal mapte pek bise yapamazsın gidip pwp de sabahtan aksama kutu toplayabilirsin.

4. Merhabalar;

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

5. userqq

userqq User

Amerika serverları da boşmuş galiba sizce başlamalı mıyım?

6. ÖMER.E

ÖMER.E User

global amerika 4 iidir buraya gel

7. userqq

userqq User

Global amerika 4te çok baskın oluyor mu acaba birde lf3-b02-iris kaç m crediye gidiyor hemen iris fullemek istiyorum leodan çıkmadan bir de palladium rahat bir şekilde toplanıyor mu?

8. ÖMER.E

ÖMER.E User

genel olarak herkese savaş halde bulunan 4-5 türk klanı var geri kalan herkes birbirine yeşil durumda genel olarak tabi,
    lf3 10m civarı b02 5m-10m arası iris genelde 10m fiyatı tabii saate ve basan kişiye göre değişiklik gösterebiliyor bazen
    palladiumdaki klanlardan birine katılmanız yeterli sonra gün boyu palladium toplayabilirsiniz

9. userqq

userqq User

Peki server sıkıcı oluyor mu

10. ÖMER.E

ÖMER.E User

Sıkıcılıktan kastın boş olmasıysa gündüleri türkler akşamları yabancılar ağırlıklı bi sw , sıkılacağını sanmıyorum tabii mmo olarak başlamanda fayda var türklerin geneli mmo burda

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.