server

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ∂ιуαявαкıя•[ΛRмY] tarafından 26 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu hezarfen etkinliği tüm serverlerde çıkıomu yani sadece tr serverlerinemi yoksa tüm türk oyunculu serverine mi bir de yarın x3 var biz 330k uriyi tek paket olarakmı çekecez yoksa 150klık paketi alıp x3 le 450k yapıp alabilirmiyiz ?

2. buzmavi

buzmavi User

Sadece TR sunucularına özel

3. sadece tr sunucularına özel olması çok saçma bence başka svlerde oynıyan türk oyunculara haksılık olur

4. buzmavi

buzmavi User

Türkiyeye özel 6 oyun sunucusu açılmış zaten :) Durum şimdilik ülke sunucusuna yönelik ileride ne şekilde pazarlama yapılır bilemiyorum üyelerin görüşlerini bu yüzden önemsiyoruz sizler bizlere görüşlerinizi bildiriniz bizlerde merkeze rapor edelim

5. Cloud

Cloud User

TR sunucularına özel Tek paket 330.000 olarak çekebilirsin Uridium'u

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Üyelere yardım isteğinizi anlayabiliyorum. Fakat yetkililerce yapılan açıklamadan sonra sizin mesaj yazmanız post kastığınızı düşündürüyor. Bu tarz tavırlara girmeyiniz aksi takdirde uyarılmak zorunda kalacaksınız.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.