servere bağlantı ve arka sayfa görüntülenemiyor sorunu ve çözümü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TysberG tarafından 17 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TysberG

TysberG User

sayın adminim ve arkadaşlar arka sayfanın sürekli kopmasından şikayetçiyim. sürekli ark sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum yarım saat bekledikten sonra düzeliyor fakat 5 dk sonra tekrar gidiyor. oyun sayfasından çıkış yapıncada tekrar bağlanmıyordu.
    sıkıntının tr serverinde olduğunu farkettim çünkü global serverlerde böyle bi sorunla hiç karşılaşmıyorum ve hem bunun doğruluğununun kanıtını hemde bu sorunu yaşayanların çözüme ulaşmasını açıklayacağım.

Arka sayfa gittiğinde vpn programıyla yurt dışı ipsi alıyorum ve arka sayfada oyun sayfasıda düzeliyor. Mesela şuan bu konuyu açmak için bile kendi ip adresimle foruma bağlanamıyordum çek cumhuriyeti ipsiyle foruma girdim adminler ipmi kontrol edebilir.

Özetle bu soruna geçici yolla bulunan bir çözümdür. oyunda problem var ve bu şekilde devam edemez. proxy değiştirince chat kullanamıyoruz autherization failed hatası veriyor ve bu çok can sıkıcı bir durum. Belki çok az sayıda oyuncunun başına gelen bir durumdur fakat biz mağdur durumdayız . adminlerdem ricam bu durumu supporta açıklamaları ve problemi gidermeleridir.

2. Merhaba ,

Son günlerde Almanya merkezdeki sunuculara DDoS saldırıları yapılıyor. Böyle olduğu zaman oyunda sıkıntılar yaşabiliyor.

Bunun dışında internet bağlantılarında yurt dışına çıkışlarda sorunlar yaşanabiliyor.Böyle olduğu zamanlar Türkiye'den yurt dışındaki sitelere v.b. şeylere ulaşmaya çalıştığımızda sıkıntılar yaşanabiliyor.

Ayrıca alternatif çözüm önerisi ve bilgilendirme için teşekkürler.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.