Destek Serverlar birleşsin..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Nettle tarafından 1 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Serverların birleştirilmesi sizce uygunmudur?

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nettle

Nettle User

Arkadaşlar çoğu kişininde bildiği gibi serverlarda oyuncuların azalmasından dolayı oyunun tadı tuzu kalmadı bu apaçık ortada.. Benim bütün tr serverlarında yaptıgım gözlemlerede dayanarak bazı serverların birleştirilip, 6 serverdan 2 veya 3 server a düşürülmesinin mantıklı bir güncelleme olacagını düşünüyorum. Lütfen sizde ankete katılıp ve görüşlerinizi bildirirseniz memnun olurum. İyi oyunlar..

Kızıl_Akrep_15952 bunu beğendi.
  2. oyum olumlu gerçekten böyle bişey olması gerek ben tr 1 deyim oyuncu sayısı idare eder ama diğer serverlerde bu durum söz konusu değil hem böyle bişey olursa daha çok heyecan geliceğini düşünuyorum

Nettle bunu beğendi.
  3. -DeLLii-

-DeLLii- User

kesinlikle bende katılıyorum eskisi gibi pvp savaşları olmuyor tadı cıkmıyor cok güzel bi güncelleme olur

Nettle bunu beğendi.
  4. Nettle

Nettle User

desteğin için teşekkürler umarım diğer oyunculardanda olumlu yanıtlar alırız. İyi oyunlar..

5. Merhaba ,

Server birleştirme ile ilgili daha önceden açılan Buradaki konudan desteklerinizi devam ettirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.