Serverler Arası Geçiş Olsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve floppy43 tarafından 5 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Serverler Arası Geçiş Olsun

Anketin kapanma tarihi 12 Haziran 2017.
  1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. floppy43

floppy43 User

Merhaba arkadaşlar diğer TÜRK arkadaşlarımızla aynı serverlerde olabilmek için ve olmak için serverler arası geçiş yapılsın böyle birşey olmaz demeyin çünkü daha önce serverler arası müsabakalar yani Turnuvalar yapıldı bu yüzden serverler arası geçiş olursa diğer TÜRK kardeşlerimizlede aynı serverlerde bulunma imkanımız olur desteklerinizi bekliyorum Saygılarımla...

2. Katılıyorum, Herkese 1 Kere Server Değiştirme Hakkı Verilmeli.

Hatta Sunucular Birleştirilebilir, TR5 - TR4 Kapatılıp Orada ki Gemiler Başka Bir Sunucuya Aktarılabilir.
    Ne Kadar Fazla Oyuncu, O Kadar Fazla Zevk :).

İyi Forumlar...

3. floppy43

floppy43 User

hayır serverler birleştirilmesin sadece serverler arası geçiş olsun başkada birşey istemiyorum. Yabancı serverlerde oynamaktan bıktık artık TÜRK kardeşlerimizin bulunduğu serverlere geçmek istiyorum. Oynadığım serverde ne admin var nede cm var yani hiç biri yok. Çok fazla TÜRK te yok söz konusu TÜRK ler oldumu her türlü haksızlık yapılıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.