Serverler Arası Geçiş Olsun.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve floppy43 tarafından 20 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Serverler Arası Geçiş Olsun

Anketin kapanma tarihi 4 Temmuz 2017.
  1. Evet

66,7%
  2. Hayır

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. floppy43

floppy43 User

arkadaşlar lütfen artık yaza yaza bıktım resmen lütfen şu serverler arası geçiş olsunda bizde TÜRK serverlerine geçebilelim TÜRK kardeşlerimizi özledik yeminle yaa sakın serverler arası geçiş olmaz demeyin çünkü daha önce serverler arası müsabakalar oldu bu yüzden serverler arası geçişte olabilir ki OLSUN. olmasınıda isterim ve isteriz lütfen artık şu serverler arası geçiş olsun. Yabancı serverlerde oynamaktan bıktım artık admini yok şuyu yok buyu yok birde yeminle TÜRK kardeşlerimizi özledim yaa

2. Bak canım kardeşim öyle birşey olmadı olamazda

Hadi o zaman hepimiz gidip açık artırması zayıf olan yerde güçlenelim ve zor bir servere geçelim olurmu sence ?

İyi Forumlar ...

3. floppy43

floppy43 User

bu kadar ön yargılı olma ayrıca olmazda deme bu konu zaten gündemde de tartışılan bir konu nice olmaz dediğimiz konular oldu.Ayrıca olabilir neden olmasın çünkü daha önce SERVERLER ARASI MÜSABAKALAR oldu bu yüzden olmaz deme

xxkubixx bunu beğendi.
  4. Karşıyım buna. Adaletin sağlanamayacağı durumlar olur. Olumsuz oy veriyorum..

5. floppy43

floppy43 User

her gelen server değiştiremiycek kirliliğin olmaması için serverler arası geçişle ilgiili uridium sınırı olucak yani serverler arası geçiş yapabilmek için 1 MİLYON URİ verilicek karşılığında.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.