Serverler Birleştirilmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cяαzψ•usκudαяlı tarafından 6 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bildiğiniz üzere serverlerın çoğu boş çünkü Darkorbit bir sürü oyuncusunu kaybetti. Botlar varken heryer doluyken botlar kapandıktan sonra ortalık bomboş oldu. TR1 ve TR2 serverı yeterince dolu diye düşünüyorum. TR3 ve TR4 ile TR5 ile TR6 birleştirilirse ortalık daha kalabalık olur ve oyunun zevki çıkar. Öğle saatlerine 1-6 haritasında en fazla 20 oyuncu oluyor akşamları bu sayı 70 civarı oluyordur büyük ihtimalle çünkü server bomboş. Eski haritalarda arada geziniyorum oralar daha da boş oyuna yeni başlayan kalmamış herkes kendini fullemiş. 3-3 veya 3-4 haritalarında akşam saatlerinde en fazla 30 oyuncu falan oluyor. Değerlendirilirse sevinirim. Saygılarımla

WolfWar bunu beğendi.
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tr1 bombos 4 xler bolca pet ,x 3 ler low trafigi...musait bosta kasilan kimse yok kardesim.olsa adamlar chatte yalvarmaz low gircem grup atin ne olur diye...bazen arada baskina gelen bikac bildik kisi......birkac kasilmaya urasan flaxli yeni oyuncular....birkac istasyonunu korumaya urasan kisi....he birde paladaki afk ler..aksamlari online en cok saatte birkac klan ic savaslari ..cubi bile bile bombos artik...inanmayan kamu alip gezsin yazdiklarimi adım adım..birlesse ne fayda adam tek kasiliyor zaten amacina ulasiyor isterse tum serverlar birlessin su anki oyunda tekte kasildiklari icin kimse kimseye ihtiyaci yok.birlesme sade baskini ve klan savasini arttirir baska artı sı olmaz.

3. Merhaba ,

Daha önceden benzer konular açılmıştı diye hatırlıyorum. Bölümde arama yaparsanız bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Değerli arkadaşım örnek sen A serverinde birincisin ve B rerveri bileşirse 10 ncu olıcaksın istermisin sahsen ben istemem bence böyle olması daha iyi bence serverler degil oyuna yeni başlayan arkadaşlara yeni imkanlar sunulmalı modum örnek phonexle başlamak yetine leonovla başlayıp full flaşh ve full credilik malzemeyle başlayabilirler oyuna ve inanın oyuncu sayısı artıcaktır iyi oyunlar

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Server birleşmeleri yerine yeni oyuncuları özendirecek yenilikler yapılmalı sıfırdan gemi açıpda gelişmek çok zor.

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu konu daha önce defalarca açıldı lütfen arama yapıp o konulara desteğinizi gösterebilirsiniz. Konunuz farklı bir içerik içermiyor.

Bu yüzden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.