Serverlerin Birleştirilmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve batmanfuki tarafından 19 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Server'lar Birleştirilsin mi ?

1. Evet

80,0%
  2. Hayır

20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. batmanfuki

batmanfuki User

Herkese iyi oyunlar arkadaşlar
    herkesin farkında olduğu gibi oyunun kullanıcı sayısı gittikçe düşüyor veya oyunda az kişi var
    çoğu oyunda olduğu gibi serverler birleştirilip kalan oyuncuların zevk alması sağlanabilir. Artı yönleride mutlaka olacaktır oyunun kullanıcı sayısı artacak ve yeni üye sayısı da çoğalacaktır tam elit olanlar ise savaşlardan daha çok zevk alacaktır ve gelişmekte olanlar ise gruplar ile daha iyi kasılabilir.
    Ben bütün türk serverleri 1 serverde toplansın demiyorum

mesela tr1 serveri ile tr3 birleşse hiç fena olmaz :)

2. Sunucular büyük ihtimal birleştirilecek zaten. Şirket şu an bunun üzerinde çalışıyor.

3. Alfarslan

Alfarslan User

İyi Olur. İnt8 de Talon Kesceğimize Talonlar Bizi Kesiyo :)

4. adminlerin biri buraya bakalbılırmı acaba olacakmı boyle bır sey ?

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Darkorbit'in resmi olmayan kanalı Discord'da bazı üst düzey adminler bu konudan bahsettiler.Ancak bunun kısa vade planı mı yoksa uzun vade planı mı olduğu henüz belli değil.Yine de en erken Temmuz-Ağustos ayından önce bir gelişme beklenmemesi gerektiğini düşünüyorum.

İyi forumlar.

ARZEN bunu beğendi.
  6. Ben bunu anlamıyorum sizin almanya ile iletişiminiz neden bu kadar zayıf. Şirketin sizi gelecek ile ilgili planlardan haberdar etmemesi cidden saçma. Şu bigpoint'in şirket mantığını hala çözemedim.

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Burada aslında iki durum var.
    1. Şirketin bizi haber etmemesi
    2. Şirketin bizi haberdar etmesi ancak net olmayan durumlar karşısında duyuru paylaşmamızı istememesi
    3. Çevirmenler gelen metnin çevirisini yapmamıştır
    Şimdi birinci durum da kendi içinde ikiye ayrılmakta
      1. Şirketin bize direkt haber vermek yerine, resmi olmayan hesaplarından birtakım duyurular yaparak herkesi aynı anda bilgilendirmesi
      2. Olay hakkında topluluk yöneticilerinin hiç haberinin olmaması
    Yukarıdaki ilk seçenekte demek istediğim, şirket bize bir şey söylemez direkt bunu gayr-ı resmi kanallardan (discord, twitch yayınları vb) duyurabilir.

Yani oyuncular ve/veya diğer toplulukların bildiklerini biz bilmiyorsak eğer;
    • Şirket bize haber vermek yerine gayr-ı resmi kanallardan duyuru yapmış olabilir biz görmemişizdir.
    • Şirket yönetimi bizi durumdan hiç haberdar etmemiştir
    • Şirket yönetimi bize bilgiyi vermiş ama paylaşmayın demiştir, biz paylaşmamışızdır ama başka topluluklar yanlışlıkla veya bilerek paylaşmıştır.
    • Çevirmenler gelen metni çevirmediği için moderatörlerin bilgisi bulunmamaktadır.
    Konuya dönecek olursak, şirket bize bir duyuru yapmamış, gayr-ı resmi kanal Discord'dan bir açıklama yapmıştır.Ama kanal gayr-ı resmi olduğu için, eğer böyle bir şey yapılmazsa veya yapımı gecikirse, şirket mesuliyet kabul etmez.

Yani aslında bizim Almanya ile iletişimimiz zayıf değil.Sadece farklı durumlar araya girebiliyor.

İyi forumlar.

ARZEN bunu beğendi.
  8. Merhaba ,

+1/-1 ya da +/- gibi kısa bir mesaj yazmak yerine biraz da olsa düşüncelerinizi yazarsanız daha iyi olacaktır.

Mesajınız silinmiştir.

İyi forumlar.

9. server birleşmesi olmasıni istemem şu an herkes rütbe ve sıralama için bu oyunu oynuyor server birleşmesi olursa serverdaki rütbeler çok degisır şu ana bu kadar çok sıralamaya girmek için para veren kişilerin hakkı yenmiş olur. Bu nedenle istemem.

10. Umarım birleştirilir. Oyuncu sayısı çok azaldı.

11. server birlesmeside bir gelismedir ama bu oyunun cakma versiyonlarindaki gibi seviyeye gore item kullanimi ve ona bagli birtakim yenilikler gelmeli.

12. Sunucumuz kalabalık. Birleştirilmemeli. Cubikon lar vb. çok nadir boş kalıyor. Kesinlikle olmamalı...
    Merkezdekiler adam gibi işini yapıp ortalığı botlardan temizlemeli. Sırf katlayıcı çekiyolar, bizde ordan para kazanıyoruz diyecek yürekleri olmadığından her geçen gün daha saçma şeylerin olacağının farkındayım.

13. hangi sunucuda ve şirkettesin sölesene belki gelirim :d

14. Sunucu birleşimini gelişmiş oyuncular istemez sizde gelişin ben TR5 serverında oynuyorum cubiler hep dolu x7 haritaları dolu boş bir yer bile yok. Ek olarak bide sunucular birleşirse daha kötü olur hiç cubi bulunmaz sıralamalar allak bullak olur bu nedenle böyle bir konuda oyum daima olumsuz.

15. batmanfuki

batmanfuki User

bence bu oyun sıralama için oynanmamalı çünkü ban ansızın gelir :D tamam cubikonlar dolu olabilir ama oyuncular x7 x5 haritalarında da kasılmasını bilecek x3 x4 x2 haritaları dolsa oyundan bile daha çok sevinirim KUTU meselesine gelince oyunun eski zamanlarında korkudan kim pvp haritasına çıkabilirdiki savaşlar o kadar güzeldi ki herkes portlarda adam bekliyordu 4-1 4-2 4-2 haritaları bile oyuncu kaynıyordu bu yüzden kimse kutu toplayamıyordu eğer oyun eski kalabalıklığa kavuşursa bot meseleside ortadan kalkmış olur
    oyunun eski zamanlarında bırakın boş cubikonu 1 sibelona bile 15 kişi dalıyorduk :) Oyun Kalabalık Olursa Rekabet Artar ve daha zevkli bir haal alır

•Mr.Warrior• bunu beğendi.
  16. o pvp olayını bozan atlama cpu ama onsuz da olmaz o işin çözümü şimdilik yok diyelim. Eskiden o pvp'ye klandan haber almadan atlamak cesaret isterdi :D

•Mr.Warrior• bunu beğendi.
  17. ne güzel anlattın oyle ya :D hangi yıllar bunlar

18. TR3 teyim. Şirketimi söylemeyeceğim ama sunucumuzdaki en kalabalık şirket MMO :)

19. Kesinlikle birleştirilmeli tr6 dayım harıtalar bomboş

20. Tr6 oyna diğer serverlar berbat zaten.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.