Serverlerin Birleştirilmesi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by batmanfuki, Apr 19, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Server'lar Birleştirilsin mi ?

1. Evet

80.0%
  2. Hayır

20.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. batmanfuki

batmanfuki User

Tr1 mmo şirketindeyim zaten iç savaş var bizde hiç gelişme kasılma namına birşey yok anlayacağımız tam elit olanlar şuanda keyif sürüyor katlayıcı uri vb bunlar bile fayda etmiyor haftada 1 zeta yapiyoruz boş çıkıyor o da uri kasmak için gurup bile yok

2. kardes 7 yıldır tr5 de oynamısım emek harcamısım sımdı onu bırakıp tr6 ya gecmek olurmu . ılerde tr 7 acarlar sen tr7 ye gec bakalım gecebılıyor musun

3. Bende TR5 oyuncusuyum 2012 den beri.

4. ARZEN

ARZEN User

Böyle bir anket açtığınız için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. GÖÇEBE adminimizin bilgilendirmeleri için de teşekkür ederim.
    Server birleştirme olayını ben de çok istiyorum. Böyle bir çalışma başlayacaksa tabii ki de oyuncuların da bir süre öncesinden bilgilendirilmesi gerekmektedir. 2 server yeterlidir artık. 6 server 2 serverda toplanabilir. Tr1 ve Tr2 olabilir.

5. batmanfuki

batmanfuki User

Toplam 2 server de çok kalabalık olur mesela tr1 ile tr3 birleşse tam olur fazla değil az değil

6. GREED

GREED User

eeny,meeny,miny,moe...

7. batmanfuki

batmanfuki User

Oyuncuların %75 lik kısmı birleştirilmesini istiyor. %25 lik kısmı rütbe için oynadığı için birleştirilmesini istemiyor.
    Bu oyunda oyuncu sayısı arttırılması için yapılacak olan bütün güncellemeler bence rütbe için oynayan oyunculara zarar olarak geri dönecektir ama oyun bunun önüne geçemez haritalar bomboş oyun ne çözüm ararsa arasın server birleştirme kaçınılmaz olacaktır ve rütbeler karışınca ahlar vahlar içinde gelip buralarda ağlamayın bu bizim suçumuz değil. Oturun koltuğunuza bırakın rütbeyi savaşın :D biliyorum kabaca oldu ama durum vahim :)

8. batmanfuki

batmanfuki User

Adminim varmıdır bu konu hakkında bir gelişme ?

Last edited: Aug 4, 2017
Thread Status:
Not open for further replies.