Serverlerin Üye Sayısı VE Rütbe Puanı(Ciddi Konu)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [TR]ANCE tarafından 19 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bana katılıyor musunuz?

Bu anket 19 Ekim 2099 11:25 tarihinde sona erecektir.
  1. Evet

    oy sayısı 2
    100,0%
  2. Hayır

    oy sayısı 0
    0,0%
  3. Kararsız kaldım.

    oy sayısı 0
    0,0%
  4. Sen yazdıktan sonra düşünmeye başladım.

    oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [TR]ANCE

    [TR]ANCE User

    Merhaba arkadaşlar.
    Serverlerin şirket istatistiklerine düzenli olarak bakan birisiyim. TR5 İçin konuşuyorum. yazında gelmesiyle birlikte şirketlerin üye sayılarında ciddi artış görüyordum. Taki ara sıra ciddi oynamaları görünce.

    Şöyle diyim bir ban dalgasında ortalama 1000 hesap kapatılıyor diyelim kaç server var. 40 diyelim. 40 a böldüğümüzde her serverdan ort. 25 hesap kapatılmış oluyor. Min. ve Max olaylarınıda katarsak(Örn; GA1 da 100 kişi banlandıysa GA7 de 10 kişi olabilir).

    Bugün gene üye sayılarına baktığımda 3 şirkettende 100 er kişi toplamda 300 üye silinmiş.

    Gel gelelim rütbe puanlarıyla ilgisi ne?

    Rütbe puanları şirketlerin üye sayılarının yüzdelik dilimlerine göre hesaplanıyor. Yani ne kadar çok üye sayısı varsa rütbe puanında düşmesi söz konusu. Ki bizim serverda rütbeler gene düşmeye başlamışken birden rütbe puanlarına bakayım dedim. Aynı kalmış hemen dedim ki kendi kendime kesin üye sayıları düştü gene dedim. Ve baktığımda haklı çıktığımı gördüm. Üye sayısı düştü rütbe puanı aynı kaldı.

    Bunu neden yazdım. Bu olay sürekli oluyorda o yüzden belli periyotlarla üye sayısı aynı aralıkta tutulmaya çalışıp rütbe puanlarını yükseltme derdindeler. Çünkü rütbe için millet kapı yapıp adam kesiyor bunlarda uri yani para demek.

    Bu kadar üye silinmesi söz konusuyken anasayfada 90 milyonda hiç eksilme olmuyor tersine artma oluyor.

    DarkOrbitin bu konuda şeffaf olmadığını düşünüyorum. Ve sizlerinde yorumunu merak edip düşüncelerinizi almak istiyorum.
     
  2. ÈrroR_™

    ÈrroR_™ User

    bir yandan silinirken bir yandan yeni hesaplar acan cok.sirketteki kurmay albay sayisini arttirip k.albay olmak icin onlarca gemi acan sahislari bile duyduk:D..zaman icinde sanirim bunlari temizliyorlar, dengeliyorlar.yine yine actiklari icin de rutbede degisim pek olmaz pek bu yuzden.
     
  3. [TR]ANCE

    [TR]ANCE User

    TR3 TR5 gibi serverlera dikkat et yeni oyuncular var bu 1
    2) Herkes yeni çar açsada çarın silinme süresi 6 ay oynamazsan silinir. 6 ay içinde yüzlerce gemi açılsa o üye sayısı gene uçar gider. Hele hele yaz döneminde ise silinmeler yeni üyeliklerden az. .olur
     
  4. o 90 milyon kayıtlı kullanıcı sayısı yani oyun açıldıgından beri yapılan kayıt sayısını gösteriyo hepimiz biliyoruzki darkorbitin oyuncu sayısı 1 milyonu aşmaz.
     
  5. ÈrroR_™

    ÈrroR_™ User

    bence dengeliyorlar,6 ay bekleme geregi yok neden acildigini anladiklari hesaplari silebilirler,rutbe ayari yapilabilinir ,bir istatigi ,konu ile ilgilisi ,taktikleri vardir mutlaka. ve dedigniz gibi rutbe dusmek uzere uri cek kapi yap v.b planlar muhakkakki olacak, neticede para kazanilan oyun bu.
    ama tum dunyada yedek hesaplarida sayarsaniz oladabilir toplam kayitli
     
  6. mesajımı iyi okursanız bende toplam kayıtlı diyorum zaten birey olarak 1 milyonu aşmaz dedim ?
     
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. ÈrroR_™

    ÈrroR_™ User

    evet ayni seyi demisiz zaten dogru:)
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.