sesimizi kimse duymuyor

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve 82LiLeR tarafından 21 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

oyundaki en üst yetkililerin iletşim adresleri paylaşılsın tüketici olarak bu doğal hakkımız

1. evet

oy sayısı 3
    100,0%
  2. hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 82LiLeR

82LiLeR User

öncelikle daha önceden bilerek isteyerek kullandıkları banla nan gemilerin tekrar tekrar açılması hali hazırda halen banlanmayan gemilerin de banlanmaması biz eli ile hakkı ile oynayan oyuncuları yıllardır aptal yerine konması ne kadar sürecek bu oyunda kimse adminlerle muhattab olmak zorunda değil çünkü bir işlevleri yok baktığımızda yetkili lerin adresini istiyoruz kimse vermiyor en üstte yazalım şikayetleri sizi umursamıyorlar belliki yada oyun tamami ile giş kurallarının çoğunluğuna kendisi uymuyor ben ilk okul mezunuyum ama yazılım üstüne başka birisi yazılım yapamaz yapıyorsa da bu oyunun yetkililerinden veyada ortaklarından birileri kimse aklımızla alay etmesin sportta yazdım hiç bir şekilde iletişim yok ya beni engellediler yada başka bir sorun var artık banmı atılacak ne yapılacaksa yapılsın mecburen yan çardan yazdım admin arkadaş kişisel kinin den ban atacak biliyorum sorun değil , şu an etkinlik olarakta galatik çekişme var neredeyse kullanmayan yok desem olur an itbari ile laf var aşırı derecede ama ne hikmetse bu savaş esnasında tutucu kullandığına emin olduğum oyuncularda savaşırken onlarda hiç bir sorun yok herşeyi ile hiç bir oyunda olmayan bu bozuk sistemin de sonu gelir elbet 6 yıl dır yazıyorum halen aynı sevdiğim için bırakmıyorum zaman geçirmeyi seviyorum ve benim gibi çok arkadaş var saygılar konu karışık oldu biraz en üst oyun yetkililerinin iletişim adreslerinin paylaşılmasını istiyorum ve bunu bir çok arkadaşında istediğine eminim 21

2. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,

Teknik desteğe bilet gönderdiyseniz, konuyla ilgili size mutlaka dönüş yapılacaktır. Onun dışında, banlanan gemilerin tekrar tekrar açılması demişsiniz - böyle bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Yalnız bu konuda yapılan açıklamaları dükkatli bir şekilde okumanız gerekmektedir. İlk ban her zaman (en azından şu ana kadar olan banlamalarda) 3 günlük uyarı niteliğinde bir cezai işlemdir. Oyuncu bu banı dikkate almayıp kuralları ihlal etmeye devam ettiği durumlarda, oyun hesabı kalıcı olarak kapatılır ve tekrar açılmaz. Bu gibi ithamlarda bulunuyorsanız, elinizde olan kanıtları sunmanız gerekmektedir. Aksi taktirde söyledikleriniz farklı şekilde değerlendirilir.

Konuyu gereksiz bulduğum ve forumda cevap ve bilgi verildiğinden dolayı kapatıyorum.

İyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.