sevenimiz mi çok yoksa ugursumuzmu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 4 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba biir bana uri çekmek istioy eger çekrse benim hesabımı çalabilirmi ?

2. çalamaz sanırım

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Size eğerki hesap içerisinden çekecekse şifrenizi ve kullanıcı adınızı verdiğinizde bütün sorumluluk sadece size aittir uri çekecek olan kişi hesabınıza girmek isterse lütfen vermeyiniz ama diyelimki e-pin aldı veya o hesaba para yatırırsa bişey olmaz diye düşünüyorum yada sms ile olabilir.

4. coder545

coder545 User

hic bulasma derim cekerse de nick degisip ortadan kaybol mutlaka cari calmaya calisicaktir.babam bile uri cekmez bana

5. bana bir arkadşım dediki adam savçılıga gider çar çalınır der evrak gosterir alır çarı dogrumu ?

6. coder545

coder545 User

sanmam ip adresi senin evini gostericek , forumada suanda yazdin belgen var :)
    o dedigin car satmada oluyo adam cari satiyo sonra sikayet ediyo carim calindi diye tum harcamalari adamda , cara tum girisler adamin evinde oyle geri aliyo

7. Nefes

Nefes User

Merhaba,
    Doğru evet ama çok uğraşırsınız ilk olarak bilişim suçlarına gitmelisiniz ve masarfınız çok olacaktır o yüzden kimseye güvenmeyin.

8. coder545

coder545 User

arkadas soyle demek istedi:adam gemiye uri cekicek sonra savciliga gidip gemi benim inanmazsaniz bakin uri cektim diyip gemiyi alicak

9. Nefes

Nefes User

Merhaba
    Bu tür işlerin bu kadar kolay olacağını sanmıyorum geminin ilk açılan ip adresi ve mailide bana kalırsa önemli bu şekilde boş işlerle uğraşan adamlarıda hiç anlamıyorum yani o savcılığa gidecek adam için söylüyorum.

10. bencede nefes modum haklı bırak çeksin bence ama senin hesabına girmeden

11. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

adam sana 10k uri çekecem diyorsa belki gerçektende iyilik yapmak istiyorsa kalkıpta 330k uri çekecem diyorsa inanma

adamın sana dediği kaç uri onu yazsana

___________CAN bunu beğendi.
  12. sana e-pin ve telefon yoluyla alayım derse hiçbirşey olmaz. yok bn kredi kartından alacam diyorsa o zaman sorumluluk sana aittir. şifreni isteyecektir.
    ama e-pin veya telefonla çeker hiçbirşey olmaz korkma

13. Madem o kadar seviyor seni parayı sana versin sen çekersin :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.