Seviye Atlama Hediyesi (Anket)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aerodactil tarafından 4 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyuna seviye atlama hediyeleri eklensin mi?

1. Evet, eklensin.

oy sayısı 14
    93,3%
  2. Hayır, eklenmesin.

oy sayısı 1
    6,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aerodactil

Aerodactil User

Merhaba arkadaşlar,
    Bence diğer konumda (Başarı Ödülleri) bahsettiğim gibi insaları çekecek ve onların gelişmesine az da olsa yardım edebilecek ödüllerden biri olarak olarak seviye ödülleri gelebilir. Her seviye atlamasında uridium, gg, anahtar, dosya, cephane vb. şeyler belli bir oranda verilebilir. Konu ile ilgili sayısal veriler kısa bir süre sonra burada bulunacaktır. Bu arada siz de kendi düşüncelerinizi ve verilecek ödüllerin nasıl olmasını yorumlarınızla belirtebilirsiniz
    Not: Geliştirilebilir diye ayrı bir şık koymadım. Anket sadece böyle bir sistemin oyuna gelip gelmemesiyle ilgili olduğundan böyle bir karar aldım. Bu arada illaki bu fikir üzerinde bir takım geliştirmeler yapılacak ve bunu yorum olarak dile getirirseniz sevinirim.
    Ana konuya buradan ulaşabilirsiniz ama bu fikre artık bu konudan devam edelim.

2. Master0735

Master0735 User

DESTEĞE DEĞER

3. Güzel fikir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.