Seviye geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ((AlpCan)) tarafından 21 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

İlk hız jeneratörleri, kalkan, silah yada drioitten hangisini geliştirmeli ?

2. Hız jeneratörünü geliştiremezsin zaten.

Bence diroit,silah ve kalkan.

Son düzenlenen: 21 Ağustos 2014
  3. Bence de ama benim kanaatim silah. Zira daha çabuk kasılırsın daha hızlı uri kasarsın gibi düşünerek uzun vadede karlı geliştirme silah :)

Edit: Silah olarak LF2 değil LF3'ü kastediyorum :) Diğerlerini geliştirmek pek karlı olmaz..

polatalemdar311 bunu beğendi.
  4. LF-3 geliştirme çünkü ileride LF-3'lerinin yerini LF-4 alacak o yüzden önce Droit(çünkü iki konfigürasyona da etki etmiş olur), daha sonra kalkan ve sonra da silah bence.

5. Ben tabi gelişmekte olan bir çar için düşündüm. Diroit de olabilir. Kişiden kişiye değişir..

6. Doğru, kişiden kişiye değişir, ama önce Droit geliştirilirse hem kasılma konfigürasyonunda, droitlerdeki silahların etkisi artmış olur hem de kaçış konfigürasyonunda bulunan droitlerin içindeki kalkanların etkisi artar.

7. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

hesabım 7lf3 leo var elimde gelişmekte olan bi çar ilk hedefim full lf3 yapmak sonra iris acaba diriotmi daha iyi olur?? lf3leri geliştirmek yerine lf4lerimi beklesem ?

8. Sakın geliştirmenin ''g'' sini yapma bu düzeyde pişman olursun. Biriktirdigin vredi ve urilerle hızlarını kalkanlarını ve lf3 lerini tamamla sonra irislere başla onlarıda tamamla. Sonra 5-3 e git pala topla zeta yap gelen kutuları zeus gününde aç hem argede yapmış olursun. Havoclar fullenince kappaya başla ;) Bundan sonra da irisleri geliştir :)

9. Yerinde sayarak hiçbir yere varamazsın. Şimdilik ful Flax yap 6. seviyeye kas. Aynı zamanda da LF3 kas. LF4 hedefin, full LF3 olduğunda olmalı. Açıkçası bana söylenenler bu.. :D

10. Yolu çok uzun :D

Fazla yazıp moralini bozmak istemedim :)

11. Sanırım ben arkadaşın moralinin içine ettim :)

12. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

bu konuyu size 1 sene sonra hatırlatırım o zaman ben yatmaya gidiyorum :D

13. iyi geceler kardeşim :)

((AlpCan)) bunu beğendi.
  14. Benimde canım sıkılıyordu.. İyi madem uyuyayım bari :D

İyi Geceler..

((AlpCan)) bunu beğendi.
  15. Merhaba ,

İlk olarak iris geliştirmelerini tamamlayıp 16 seviye yapın. Daha sonra LF-4 yada B0-2 olabilir.

İyi forumlar.

16. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

Eyv abi bütün gün çalışınca yorgunluğu bu saatlerde alıyoruz :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.