seviye yükseltim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 21jeriko21 tarafından 6 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 21jeriko21

21jeriko21 User

droıt,lazer,kalkan jeneratör ü önce hangisini seviye 16 yapsam ltf yardım ben droıtler den başladım ama 5 tanesini 16 seviye yaptım devam ediyorum dogrumu yapıyorum bide droıtlere seviye yapınca ne gibi bi özellik veriri sadece kalkanın sayılsal olarakmı artar yardımcı olursanız sevinirim tşk

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım, bu sayede daha fazla üye size yardımcı olabilecektir.

Geliştirmelere ilk olarak droidlerle başlamak tavsiye edilir, daha sonrasında kalkanlarla devam etmenizi öneririm. LF-4'leri geliştirmeyi en sona bırakın.

Droidlerinizi geliştirmek geminizin hem kalkan puanını, hem de vuruşunu artıracaktır. Seviye 16 droid %6 hasar ve %15 kalkan artışı sağlar.

Geliştirme sistemi hakkında detaylı bigliye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. 21jeriko21

21jeriko21 User

çok tşk bilgilendirme için

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Rica ederim, size yardımcı olmak için buradayız.

Küçük bir hatırlatma yapayım burada bahs edilen artış seviye 16 droide takılı olan lazer ve jeneratörler için geçerlidir.

Aklınıza takılan başka soru varsa, lütfen sormaktan çekinmeyin.

İyi forumlar.