SEVİYELER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*HALİLCAN*_ tarafından 31 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben 21 seviyeyim ama çok fazla tecrübe puanı istiyor 22 seviye için bence 21 ve 22. seviyeler için özel harita açılmalı bu sayede herkes rahat rahat kasılabilir yaratıkların çöpünden lf4 çıkma ihtimali ya da değerli eşya çıkma ihtimali de olsa herkes rahatça seviye kasabilir eksiklerini tamamlar oyun şartları bu şekilde çok zor örneğin gemi durumu kötü olan oyuncular var 5-3 haritasında palladium toplamaya çalışıyorlar 5-3 de palladium bölgesi saldırıya korumalı olmalı bence yazıklarımın dikkate alınmasını ars ederim saygılarımla ..

AKIN ve ĐΘЌŦΘЯ bunu beğendi.
  2. Doğru diyosun valla

3. Bence gereksiz. 21 level ille de 22 level olacaksın diye birşey yok. Yaratıkların çöplerinden lf4 çıkarsa korsan kutularının anlamı kalmaz. Ful olmanın kolaylaşmasını istiyorsan Paymente yeni ürünler konuma destek olman yeterli.

4. KorGeneraL

KorGeneraL User

Payment etkinlikleri bu işin tek çözümü olabilir. ;)

5. Tek çözüm benim konum ;)

6. bence hiçte gerek yok çünkü bi görevden 100.m tp alabiliyosum seviye atlamak bu görevlerle çok kolay olmuş %50lik payment güçlendiricisini al ticaretten ve uri ile satılan dağıtılmış ları al gemindende gelir birde yarasa uçuş düzenin varsa 100.m tp alabileceğin bi dünya görev var

♥BЦŁÐØZ€Я♥ bunu beğendi.
  7. Ek olarak 5 adet istasyon kurarsan ve hepsinde 16 level tp desteği olursa da 50% tp desteği de buradan gelecektir. Hem 5 günlük tp çekersin hem tp desteği alırsın hem istasyon kurarsın hem tasrım v uçuş düzeni kullanırsın. Günde 1m tp kasabilrsin bu sayede...

MìЯÀ£À¥. bunu beğendi.
  8. katılıyorum buldozer kardeşime bu arada FREE klanından MİRALAY ben buldozer:D

9. abi sizin klana ne oldu ya önceden 3. Ydnüz şimdi yoksu
    nuz ortalarda?

10. Gerek yok leveller zor olsun ki yüksek levellerin değeri kalsın.

11. AKIN

AKIN User

Fikir süper katılıyorum

12. KARANLIK

KARANLIK User

Bir konu üzerinde durmamışsınız.Levelden 5-3 e geçmişsiniz.Fikrinizi belirlemesliniz.

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.