Seviyenize Göre Şeref Puanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve llRamsesll1 tarafından 8 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar seviyeye göre şeref puanı gibi bi liste varmı ?
    Örnek vericek olursak şöyle mesela :

1. Seviye - 1000 Şeref Puanı
    2. Seviye - 5000 Şeref Puanı
    3. Seviye - 10.000 Şeref Puanı
    4. Seviye - 25.000 Şeref Puanı
    .
    .
    .
    .
    .
    16. Seviye - 800.000 Şeref Puanı

Bu örnekteki gibi bi şeref puanı tablosu varmı acaba ? Ben 16 seviyeyim 800.000 şeref puanım var sizce iyimi yoksa kötümü seviyeme göre. Seviyeye göre minimum en az kaç olması lazım şeref puanının ?

İyi Forumlar.

2. Merhaba ,

Seviyeler şeref puanı ile bağlantılı değildir tecrübe puanları ile ilgilidir.

Seviye Puanları ve Giriş İzinleri

İlgili konuyu incelerseniz hangi seviye için ne kadar tecrübe puanı gerekiyor öğrenebilirsiniz.

Şeref puanı daha çok rütbe için önemlidir. Ayrıca 800.000 şeref puanı genel olarak iyi gibi gözüküyor. :)

İyi forumlar.

3. Hocam galiba anlatamadim ben :)) Seviyemin tecrube puani ile arttigini biliyorum fakat mesela iyi bir oyuncunun seviye ve serefi dengeli olmalidir. Mesela 16 seviyede 500.000 uyumsuz fakat atiyorum 800.000 de iyi, bundan yola cikarak soylemistim. Seviyeye gore minimum seref puanin kac olmasi lazim ? Boyle bi tablo gercekten ise yarar. Oyuncu, kendine daha rahat bi sekilde hedef seref puani koyabilir. Mesela ornek vericek olursak 10. Seviye bi oyuncunun 200.000 gibi bi rakamda seref puanin olmasi iyidir uygundur.Oyuncu bundan yola cikarak hedefleyebilir. Umarimaciklayabilmisimdir. Telefondayim yazi muhtemelen duzenli olur :/

İyi Forumlar.

4. Merhaba ,

Bu şekilde bir tablo yok çünkü oyuncuya göre değişiyor. Mesela bazıları daha çok TP kasıyor bazıları ise ŞP kasıyor. :) Mesela ben genelde ŞP kasıyordum ama bazen TP kastığımda oluyor. :D

Mesela düz hesap 2 milyar TP varsa 16 milyon şeref puanı var. :) Buna göre ŞP fazla ama TP düşük kalmış oluyor. Standar bir şey belirlemek çok zor.

İyi forumlar.

5. Böyle bir şey yok şerefe değer veren artırır vermeyede (-)ye düşer.

6. Çok teşekkürler. Konu kapatılabilir.

İyi forumlar

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz , isteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.