Seviyeye göre ekipman

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MЦSTΛFΛ-KΣMΛŁ¯™® tarafından 18 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Arkadaşlar malumunuz sistemde bot olayı engelleniyor hemen akabinde başkası çıkıyor ve önüne geçilemiyor bizlerin sıkıntısı şudur ki botta fullenen gemilerin gerek binbaşı gerek albay olsun tüm gemilere kafa tutabilecek potansiyelde olması bu durum hem oyun etikliğine ne kadar uygundur hem de oyuncuların oyundan soğumasına kapılardan yavaş yavaş vazgeçilip rütbe olaylarının pek kaale alınmamasına neden olmakta önerimiz şudur her rütbedeki oyuncuya göre ekipman sistemleri belli olsun acemi binbaşı 14 hız jenarötörü kullanıyosa binbaşı 15 kullansın acemi albayda toplam 35 lf 4 veya kalkan kullanıyosa albay olanda 36 adet olsun rütbe yükseldikçe ekipman kapasiteleride yükselsin ve ayrıca seviyeye göre haritalar yapılsın düşmandan uzak yada her seviye oyuncunun giremediği 20 ve 25 level gemiler arası farklı haritalar yapılsın uzun zamandır oyunda harita ve npc konusunda yenilik yapılmadı malum hem oyundan soğuyan oyunculara hem kasılamayıp gemi fulleyen oyunculara avantaj getiricektir yapılan savaşların tadı ve anlamı daha da artacaktır **ARKADAŞLAR SİZLERDE DÜZELTMELERDE BULUNUN LÜTFEN BU KONUYU GÜNDEM DE TUTALIM **

2. Merhaba ,

İlk olarak bölüm gereği konuya anket eklemeniz gerekiyor. Konu Seçenekleri kısmından ekleyebilirsiniz.

Fikrinize gelirsek pek kabul edilecek gibi durmuyor çünkü oyunda herkes rütbesine , seviyesine v.b. kriterlere göre ekipman gibi şeylere sahip değil. Bazı şeyleri daha kısa zamanda tamamlayabilenler varken daha geç tamamlayabilenler de bulunmaktadır.

Yüksek seviyediklere özel harita olmasındansa düşük seviyelerde olanlara olması daha mantıklı geliyor. Yüksek seviyedeki oyuncular kasacak yer bulabilir fakat düşük seviyelerdekiler bulamayabiliyor.

Ayrıca forumda tamamen büyük harf kullanmamaya dikkat edelim.

İyi forumlar.

3. modum buranın acemsiyiz idare edin büyük harf te göze çarpsın es geçilmesin diyeydi biraz dolaşıp az daha tecrübe edinip daha iyileştirilmiş şekilde yapayım teşekkür ettim kolay gelsin

4. kesinlikle katılmıyorum zaten bir oyuncu yarbay veya üstü olduysa gemisi full + full e yakındır bu oyunun asıl amaç ı ekipman yapıp savaşmak şahsen ben rütbeye hiç önem vermiyorum önemli olan baskına gidip veya vs atıp eğlenmektir ayrıca yeni başlayanları düşün bu adamın en iyi olmak için en üsttekileri geçmesi gerek diyorsun 9 yıldır kasılan adamı nasıl geçsin de rütbesini ondan daha yüksek yapsın

5. Ekipman yeterli daha fazla güç arttırımına kesinlikle gerek yoktur. Ayrıca dengeler alt üst olur güçsüz iyice sıkılır. Harita ve yaratık olayına her zaman sıcak bakmışımdır yeni görevler ile desteklenebilir. :)

6. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Ek olarak yüksek rütbeli gemilere karşı hiçbir şansı olmaz o zaman diğer oyuncuların bu da oyunda güçlü güçsüz ayrımını arttırır.Bana göre gerçekleşmesi düşük bir ihtimal gibi geldi.

Keyifli forumlar.

7. bir klan biliyorujjm 19 lvl veya ustu gemileri yk 25 kişiler sıralamda 50 lerdeler ama gemileri ful+ful
    şeref puanları baya yuksek ama sıralamaları duşuk .
    kalkıpta ekipman sınırlama yapma ben 21 lvlim 2 m tp sonra 22 lvl olacam :) rutbe acemi binbaşı
    yeni bir illegal program çıkmış şuanda herkes onu kulanıyor eski botların aynısı ****** proramının gelişmiş hali onları kaldırmalar lazım ki sanırım hiçbirzaman yakalmıcaklar ilegalciler saglam ipe tutunmuşlar ilegal program donup seni kesebiliyor bile hesap sende

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ocak 2016
  8. Merhaba ,

Bu Bölüme Anketsiz açılan Konulara , Anket Eklenmesi için 24 Saat süre verilecek , 24 Saat içerisinde Anket ekleme işlemi yapılmaz ise , Konu Kilitlenerek Arşive Kaldırılacaktır.

Üyenin Konusunu Anket ekleyerek , tekrar açması mümkündür.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.