Sevkiyat kaldırılmış

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Tauly__ tarafından 24 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Tauly__

Tauly__ User

Görünmüyor sevkiyat neden kaldırıldı bilen var mı

2. WillTreaty

WillTreaty User

3. Tauly__

Tauly__ User

4. Mereog

Mereog User

Merhaba Uzay Pilotları,

Oyunda bazı değişiklikler yapmak için yarın saat 10:00 CEST'de bir senkronizasyon yapacağız.

Sevk sisteminde değişiklik yapılacak. Gönderme özelliği artık web sayfasından (arka sayfa) kullanılamayacaktır. Uzay haritasına taşınıyor ve uzay haritasında tıklanabilir bir simge olarak mevcut olacak.

- Bu taşıma sırasında aktif olan bir gönderiyi başlattıysanız / çalıştırıyorsanız, onu uzay haritasında taşındığı yeni bölümde toplayabileceksiniz.

5. çok daha iyi olmuş...

Mereog bunu beğendi.
  6. Son-KraL

Son-KraL User

oyuna giriş yapamıyorum sabahtan beri oyuna giremiyorum bağlantı sağlanamadı diyip duruyor

7. joetly

joetly User

bence çok kötü olmuş. arasıra oyun içi girmeden (misal ben iş yerinde borwser ile açıp) sevkiyatı kullanıyordum. artık sadece akşam girebilirsem (zaten hepi topu 1 saat falan giriyorum) sevkiyatla uğraşacağız zamanın bir bölümünü.

titans___ bunu beğendi.
  8. şahin1

şahin1 User

sevkiyat süresi 3 saat yazıyor r 01 ama 4 saatte bitiş veriyor bilginize.

9. Gün içerisinde dışarda, işte herhangi bir yerde oyunu açmadan arka sayfadan google dan sevkiyatı yapabiliyorduk şimdi kötü oldu. günde bir iki sevkiyatla idare edeceğiz.

10. tirans

tirans User

Ben beğendim açıkcası da Skydan 3 saat gönderdiğim hammadde geldi, Sevkiyat dan gönderdiğim 3 saat süresi dolmamıştı hani bende çerez temizleme ile düzelir ya da sade bendedir umarım bu sorun , bence gerçekden güzel olmuş, açıkcası da Nova işini de böyle yapabilirmiyiz bence bu da güzel olur ve Nova değişimi ile Gemi ekipmanı için hangara gitmeden halledebilsek , bende Orcus da Düşman Hasarı ve NPC hasarı çok güzel de bir anda gelen düşmana ya bekle de ben şu modülü değiştereyim, hatta pete oyuncu hasarı Protokolleri takıyım diyemiycem , yani tam randımanlı faydalanmak için pete aldığımız Protokollerin hepsini takabilsek , radar ,Anti uzaylı ile Lazer hasarını beraber takmak çok güçlendirebilir de zaten pet benden önce kaçıyor veya ben düşmana vururken x/8 de boss streuneri kesmeye uğraşıyor onda da bir özellik var ileri işaretleyince geri atıyor ha kesin bu sorun bir bende başkalarında olmayan bir sorun her zaman ki gibi, video çekmeye kalkamıyorum bilgisayar sıkıntı veriyor malesef .

11. Çok iyi olmuş inanılmaz hızlı ben beğendim tek sıkıntı oyuna girerek yapmamız

12. wiladew

wiladew User

3 saatlik sevkiyat 4 saat sürüyor malesef nedense

13. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederiz, sevkiyat oyun içerisine(client) taşındı. Süre ile ilgili durumlar ise zaman zaman çeviri hataları olabiliyor, düzeltilmesi için gereken yerlere bildirilmiştir.

İyi forumlar.

Sayfayı Paylaş