Sevkiyat kaldırılmış

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Tauly__ tarafından 24 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Tauly__

    Tauly__ User

    Görünmüyor sevkiyat neden kaldırıldı bilen var mı
     
  2. WillTreaty

    WillTreaty User

  3. Tauly__

    Tauly__ User

  4. Mereog

    Mereog User

    Merhaba Uzay Pilotları,

    Oyunda bazı değişiklikler yapmak için yarın saat 10:00 CEST'de bir senkronizasyon yapacağız.

    Sevk sisteminde değişiklik yapılacak. Gönderme özelliği artık web sayfasından (arka sayfa) kullanılamayacaktır. Uzay haritasına taşınıyor ve uzay haritasında tıklanabilir bir simge olarak mevcut olacak.

    - Bu taşıma sırasında aktif olan bir gönderiyi başlattıysanız / çalıştırıyorsanız, onu uzay haritasında taşındığı yeni bölümde toplayabileceksiniz.
     
  5. çok daha iyi olmuş...
     
    Mereog bunu beğendi.
  6. Son-KraL

    Son-KraL User


    oyuna giriş yapamıyorum sabahtan beri oyuna giremiyorum bağlantı sağlanamadı diyip duruyor
     
  7. joetly

    joetly User

    bence çok kötü olmuş. arasıra oyun içi girmeden (misal ben iş yerinde borwser ile açıp) sevkiyatı kullanıyordum. artık sadece akşam girebilirsem (zaten hepi topu 1 saat falan giriyorum) sevkiyatla uğraşacağız zamanın bir bölümünü.
     
    titans___ bunu beğendi.
  8. şahin1

    şahin1 User

    sevkiyat süresi 3 saat yazıyor r 01 ama 4 saatte bitiş veriyor bilginize.
     
  9. Gün içerisinde dışarda, işte herhangi bir yerde oyunu açmadan arka sayfadan google dan sevkiyatı yapabiliyorduk şimdi kötü oldu. günde bir iki sevkiyatla idare edeceğiz.
     
  10. tirans

    tirans User

    Ben beğendim açıkcası da Skydan 3 saat gönderdiğim hammadde geldi, Sevkiyat dan gönderdiğim 3 saat süresi dolmamıştı hani bende çerez temizleme ile düzelir ya da sade bendedir umarım bu sorun , bence gerçekden güzel olmuş, açıkcası da Nova işini de böyle yapabilirmiyiz bence bu da güzel olur ve Nova değişimi ile Gemi ekipmanı için hangara gitmeden halledebilsek , bende Orcus da Düşman Hasarı ve NPC hasarı çok güzel de bir anda gelen düşmana ya bekle de ben şu modülü değiştereyim, hatta pete oyuncu hasarı Protokolleri takıyım diyemiycem , yani tam randımanlı faydalanmak için pete aldığımız Protokollerin hepsini takabilsek , radar ,Anti uzaylı ile Lazer hasarını beraber takmak çok güçlendirebilir de zaten pet benden önce kaçıyor veya ben düşmana vururken x/8 de boss streuneri kesmeye uğraşıyor onda da bir özellik var ileri işaretleyince geri atıyor ha kesin bu sorun bir bende başkalarında olmayan bir sorun her zaman ki gibi, video çekmeye kalkamıyorum bilgisayar sıkıntı veriyor malesef .
     
  11. Çok iyi olmuş inanılmaz hızlı ben beğendim tek sıkıntı oyuna girerek yapmamız
     
  12. wiladew

    wiladew User

    3 saatlik sevkiyat 4 saat sürüyor malesef nedense
     
  13. _Blade_

    _Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

    Merhaba,

    Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederiz, sevkiyat oyun içerisine(client) taşındı. Süre ile ilgili durumlar ise zaman zaman çeviri hataları olabiliyor, düzeltilmesi için gereken yerlere bildirilmiştir.

    İyi forumlar.
     

Sayfayı Paylaş