Sevkiyat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BonusRasta tarafından 1 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BonusRasta

BonusRasta User

Arkadaşlar merhaba,

Oyuna yaklaşık bir yıldır girmiyorum belki daha fazla, aklıma geldi boş zamanımı değerlendireyim dedim ama olmadı :) Az önce skylab a girdim, sevkiyat tamamlandı dedi sanırım çok uzun zaman önce yapmışım. Hesaba girdim 5-2 de gemimin biri varmış orada satarım diye düşündüm. Ama satma ekranı gelince hiçbir şey görünmedi. Zenginleştirmeye baktım orada da gönderilen bir şey yok. Petten ticaret modülünü açtım, orada da bir şey yok. Sevkiyat var ama hammadde yoktu. Gir-çık yaptım yenileme yaptım düzelmedi. Nedenini bilen var mı ? Çerezleri temizle gibi klasik şeyler mi yapmak lazım. Yardım edenler için şimdiden teşekkür ederim, iyi oyunlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Eylül 2016
  2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Gemi ekipman kısmında otomatik besleme jeneratörü varsa sevkiyat bitince atış ya da kalkan beslemesine gitmiş olabilir. :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Eylül 2016
    ÈrroR_™ ve BonusRasta bunu beğendi.
  3. BonusRasta

BonusRasta User

Yok, depo dolu görünüyor. Oraya gitse sıfırlanması gerekirdi diye düşünüyorum. Çünkü 3k olarak görünüyordu. Fotoğraf ile desteklemek isterdim ama uzun zamandır girmediğim için unuttum, olmadı bir daha tarayıcıyı temizleyip gireyim. İlginiz için teşekkürler, kolay gelsin. Konu kilitlenebilir :)

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Farklı bir tarayıcı ile deneyebilirsiniz. Hangisini kullanıyordunuz bilmiyorum fakat başka tarayıcı ile girip kontrol edebilirsiniz.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Yazılarınızın tamamını renkli yapmanız uygun değildir. Buna dikkat edin.

Konunuza gelirsek, farklı taştan bir miktar atarak durumun aynı olup olmadığını kontrol ederseniz iyi olur.

İyi forumlar

6. BonusRasta

BonusRasta User

Yazı rengi yeni kural mı ? Oyunu uzun zamandır oynuyorum, forumu kullanıp çoğu kişiye yardım ederim. Yazı rengini hep böyle yapardım bu benim forumdaki karakterim gibiydi. Hiçbir mod böyle dememişti :) Cevaptan sonra konu kilitlenebilir, sorunu hallettim

7. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Forum kuralları gereği üyelerin mesajlarını farklı renklerde kullanması yasaktır.

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Güzel ve keyifli forumlar.

8. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Konu zaman aşımından dolayı arşive taşınmıştır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.