Sevkiyatla ilgili

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve KutSaLUfuK tarafından 24 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KutSaLUfuK

KutSaLUfuK User

Sevkiyatın toplama süresi gelince topluyorum ama hata diye bir uyarıyo geliyor toplamama rağmen. Bilinen bir bug mu bu?

2. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Görsel atar mısınız?

3. Prometid

Prometid User

Arkadaşın demek istediği şu; Örnek olarak 3 saatlik R1 sevkiyatı yapıyor fakat 1 saat sonra topla ibaresi çıkıyor. Normalde 3 saatten geriye sayması gerekirken (R1 için) sayaç 1 saatten geriye sayıyor. Bunu bir çok kişi supporta iletti önceden ama sonuç alınamadı. Sen hesabı +2 saat olarak yap. Gönderdiğin saati seyir defterinden bakıp sevkiyat süresini hesap edebilirsin.

Son düzenlenen: 24 Mart 2024
  4. oben

oben User

öyle yazıyor ama ödülleri veriyor aynı anda sevkiyattan verdiği malzemeleri birleştirden takip edin bakın veriyor bu zamanlamayla alakalı bir sorun.

5. TR|SUBUTAY

Selam,

Arkadaşımızın dediği gibi kontrol ettiğimde ödüller veriyor. Kontrol ettiniz mi?

6. Prometid

Prometid User

Oben kullanıcısı yanlış mı yazdı bilmiyorum. 3 saatlik sevkiyat nasıl 1 saatte ödülleri verebilir? Benim yazdığım muhtemelen konu sahibinin de yaşadığı sorun birçok kullanıcının yaşadığı bir sorun. 3 saatlik bir sevkiyat gönderdiğimde benim hesapta da 1 saatten geri sayıyor, ''topla'' kısmı erken çıkıyor.

7. oben

oben User

sorun farklı olabilir ozaman bende geri sayım bittiği halde topla dediğim zaman ödül alınamadı diyor gerisayım bitmiş olduğu halde sizin sorun farklı oluyor ama eğer geri sayım devam ettiği görünüyorsa topla demninde bir anlamı yokki asl olan sürenin bitmesi.

Son düzenlenen: 26 Mart 2024
  8. Prometid

Prometid User

Konudaki ilk mesajımı tam okumamışsınız. R1 için örnek verdim; R1 başlattığımızda 3 saatten geri sayması gerekirken 1 saatten geri sayıyor ve topla ibaresi olması gerekenden 2 saat erken çıktığı için bu hatayı alıyoruz. Başka bir sevkiyat olan R6 içinse başlattığımızda 4 saatten geri sayıyor. Umarım bu sefer anlayabilmişsinizdir.

9. oben

oben User

anlıyorum bende resimle destekledim yaşadığım durumu.

10. TR|SUBUTAY

Sorun tarafımızca test edilip, geliştirme ekibine raporlanacaktır.