Sezon bileti bugu hakkında açıklama

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Neverr tarafından 22 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Neverr

Neverr User

Sezon bileti buguyla oyuncular hesaplarına 10bin 20bin modül sokup 5-10 milyon gg ve milyonlarca cephane soktu. Adamlar tüm plus gemilerin en iyi modüllerini gemiye aldılar. Bunlara karşı ceza verilmeyecek mi yada eskisi gibi şeref tp silip modülleri gemilerde mi bırakacaksınız? En ağır cezanın bu gemilere verilmesi gerekir.

2. Hatayı düzeltmişler işte dostum ellerine sağlık de geç büyük iş başardılar bence düzeltemediklerini bi düşünsene herkes de sınırsız cephane modül olurdu şimdi üç beş kişide varsa onlar da hakkıyla bileğiyle emeğiyle jsjsjssk cümlenin sonunu getiremedim gerçekten ağlanacak halimize gülüyoruz hayır anlamadığım şey oyunda açık olması hatayı kapatmaları filan değil yapılan açıklama da en azından insanın içine su serpecek bi cümle koyar "hesaplar tespit edilip gerekli item silme işlemlerinin yapılması için yetkililerle iletişime geçilecektir, ceza alıcaklarlardır filan" bu cümleleri eklemek mi zor geldi Allah aşkına. Hani siz yapamıyorsunuz banı filan tamam da oyunu oynayan kişiler değil misiniz siz? bu bug un nasıl bir etkisi olabileceğini hayal edebiliyor musunuz sınırsız cephane sınırsız modül iac birleştirde elde edilen malzelerin başka malzemelere dönüştürülmesi yani adam aldığı itemlerin silineceğini düşünse onları dönüştürür en basitinden modülleri kararsız parça yapar sınırsız kararsız parçası olur plus gemisi alır, lazerlere seviye basar yani bu işin gerçekten çözümü tp şp sınırlamasını geçtim itemlerin silinmesi bile kurtarmayacaktır. Yetkili kimselere moderatör arkadaşlar bu konuda bilgilendirme yaparsa sevinirim.

tr4orji1 bunu beğendi.
  3. *5151*

*5151* User

sevgili @sindbadmoscow. x1 x2 serisi modüller cephane gg sezon bileti modülleri ema astral cpu uri ne ararsanız bugladılar, perma ban gelmezse oyuna olan güven sarsılır şahsen bir şeyler elde etmek için zaman ve para harcamam, lütfen perma ban isteğimizi yetkililere bildiriniz.

tr4orji1 bunu beğendi.
  4. Neverr

Neverr User

Eğer bu yapılmazsa bir sonra ki bugda bir çok insan daha yapacak. Buglu tüm gemilerin hepsinde şuanda 11 12 hız her modülde ek vuruş ek hız var. Ben aylardır emek verdiğim gemimde bile 29 og hasarını zor yaptım. Adamlar facebook gruplarında resmen bizle dalga geçiyor. Her zaman aynı şey. Burada emek veren insanlara saygınız var ise bu oyuncuların tamamı perma ban alır aksi takdirde bir sonra ki bugda tüm herkes yapacaktır.

tr4orji1 bunu beğendi.
  5. Neverr

Neverr User

6. Bu bug karşısında bu oyuncuların perma ban yemesi lazım. Hesaplarının komple kapatılması lazım biz kendimiz gemilerimizi yıllardır kasarak geliştirip gemilerimize modül bulmaya çalışıyoruz. Oyuna para harcıyoruz yeni lazer geliyor alıyoruz, tasarım geliyor alıyoruz, vip indirim alıyoruz , gibi gibi daha bir çok şey alıp gemilerimizi kasıyoruz ama bu kişiler 1 2 saat içinde bizim yıllardır olan emeğimizin kat kat fazlasını yapıyorlar. Adamların gemilerinde milyonlarca cephane var binlerce modül var bütün gemileri çok hızlı çok vuruşlu siz bu gemilerden içindeki malzemeleri silerseniz illaki gözünüzden kaçacak şeyler olacaktır ve bunlarda ömür boyu bu gemilerde kalacaktır. Bu kadar oyuna para verip kendisi gemisini kasan oyuncularınız varken siz bug yapan kişilere karşı perma ban atmayıp geçici bir ceza verirseniz hem bu kadar oyuncunuzun hakkına gireceksiniz hemde oyuncuların size karşı olan güvenleri kırılıp oyuncu kaybedeceksiniz. Unity sayesinde bir oyuncu kitlesini ve güvenini kazanmaya başlamışken bu şekilde perma ban atmayarak o güvenlerini yıkacaksınız. Eğer o oyuncular malzemeleri durup ve TP ŞP leri silinip 3 4 gün ban yiyeceklerse bizim bu oyunu oynamamıza gerek yok adamlar çünkü gemilerini doldurdular biz onlara yetişemeyiz. Lütfen en kısa zamanda gereğini perma ban olarak yapınız. Düzgünce oynayan oyuncularınız hakkını yedirtmeyiniz. @sindbadmoscow. @.Mephistos.

7. Yukarıda dediğim gibi modülleri kararsız parçaya dönüştürseler bile bir kaç ay içinde gemiyi fulleyip istedikleri modülleri elde edebilirler tp şp item silerek çözülecek bişey değil

8. Neverr

Neverr User

9. 13 hız 3 pvp hasarı tek modül vay be ilk kez görüyorum 13 hızı yalnız var ya bu hesaplar banlanmazsa bir hafta on gün de görev katlayıcısıyla birlikte asıl hesaplarıyla kasıp herkesin içinden geçerler işte bu gerçekten darkorbitin sonu olur bir çok kişi bırakır

10. Neverr

Neverr User

11. smoonrise

smoonrise User

Adil ve hakkaniyetli bir ceza bir reaksiyon olmayacağı kesin hızlı bir aksiyon alıp açık kapanması elimize kalan tek kazanç olacaktır maalesef ve büyük umutlar ile beklenti içerisinde olmamak lazım sonu hüsran olmaması için , maksimum gelecek olan 3 gün ban şp silme olur muhtemel . En büyük risk ise hafta sonuna denk gelmesi oldu bu bug açığa çıkması süreç uzar ise maduriyetler misli misli artar umalım ki hızlı bir şekilde kapansın açık , yoksa adil adaletli bir ceza verilmeye niyetleri varsa merkezin ilk magma hp sonda lflerini bug ile elde etme ve geliştirme açığına kadar geriye dönmeleri lazım ...

12. Neverr

Neverr User

adamda %99 goli plus hız modülü var hocam, ne yapalım bu adamlara karşı. 17 seviye bomboş gemide binlerce modül milyonlarca cephane var. bu bugdan kesinlikle perma ban hatta ip ban gelmesi lazım. piyasada şuanda binlerce gemi buglu şekilde duruyor

https://www.accinsight.info/userDat...EDHMdjbqtoM3zIvjRQ_aem_XSLINZa6c3IoUo4IgLnybA

13. smoonrise

smoonrise User

Bu modül ile ilgili ilk bug değil o miktarda bir özellik ile olan ilk bug olabilir ama sayı elde etme olarak ilk modül bugu değil ona sesiz kalıdırlar silmediler bu sefer ne olur bilemem yaşayıp görücez hepimiz , forumda link paylaşmak yasak sorun olmasın sana düzelt istersen ikaz etmelerini beklemeden .

14. SPC-XSP01
    SPEED 99%
    GOLIATH-PLUS, BERSERKER
    oooh ne güzel keşke benimde olsa.

15. Blood_Rose

Blood_Rose User

ben de orcusuma 18 hasar çıktı diye sevinmiştim

acaba modülü 99 da durduran ne oldu

16. tr 1-5 de bug yapmayan kalmadı gemiler milyon milyar cephane bir o kadar modül doldu eyyyyyyyyyyy sayın adminler çekirdek mi çitliyorsunuz

17. Neverr

Neverr User

2 gündür hiç bir açıklama yok hala bekliyoruz :)

agnostiklive bunu beğendi.
  18. bizde ardımızı yırtıyoruz modül alıcaz diye bu olayı gördükten sonra tüm oto ödeme işlerini kaldırdım herkese kolay gelsin

19. Horuz0834

Horuz0834 User

bota eyvallah tutucuya eyvallah ama buga dur deyin artık bu sezon bileti bugunda perma ban yada hesaptaki tüm malzemeler silinmezse oyun bu saatten sonra oynanmaz adamlarda milyonlarca gg lazer modül oldu diğer oyuncular boşuna oynamasın