sezon bileti ekstra paketi ödülleri alınamıyor

Konusu 'Teknik Etkinlik Konuları' forumundadır ve mahoni1905 tarafından 18 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. mahoni1905

mahoni1905 User

Merhaba mahoni1905,
    1760404801 tarihli ve DarkOrbit sayılı 01/02/2025 işlemin için teşekkür eder ve satın aldığın öğeyle bol bol eğlenmeni dileriz.

İşte siparişinin detayları:
    Tarihİşlem noÜrünÖdeme yöntemiTutar
    01/02/20251760404801Sezon Bileti Ekstra PaketiKredi kartı449,90 TL
    Sipariş ettiğin öğe, kısa süre içinde oyun hesabına eklenecek.
    Bu ödeme hakkında herhangi bir sorunuz olursa lütfen Destek bölümümüz ile iletişime geçin: Destek

Lütfen bu e-postaya yanıt verme. Bu ileti, otomatik olarak oluşturulmuştur.
    Gerçekleştirdiğiniz satın alma/sipariş işlemi Hüküm ve Koşullara tabidir..
    Not: Cayma hakkından feragat ettiğinizi aşağıdaki şekilde beyan etmiş bulunmaktasınız: “Sözleşmenin derhâl ifasını kabul ediyorum ve cayma hakkımdan feragat ettiğimi onaylıyorum.”
    DarkOrbit Ekibi

yardım kısmına ticket oluşturdum ama geri dönüş 17 gündür olmadı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Şubat 2025
  2. PSYCHIATRIST

PSYCHIATRIST Guest

Merhaba,

Öncelikle mesaja bağlantı eklemek yasaktır. Lütfen tekrarlamayın.

Sorununuza gelirsem anladığım kadarıyla size ödeme onayı için bir e-posta gelmiş. Yani ödemeniz başarılı olmuş ve hesabınıza ürünler geçirilmiş olmalı. Sezon biletini de aldınız değil mi? O olmadan ekstra altın bilet geçersiz olur. Payment kısmında bu belirtilir. Ve sizin aldığınız paket olan “Sezon Bileti Ekstra Paketi” ne yazık ki sezon biletini içermiyor.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 18 Şubat 2025