Sezon Bileti Seviye Xp

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve »†«B•A•R•O•И»†»T.R tarafından 27 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bundan önceki sezon biletinde seviye atlamak için 70. seviyeden sonra bile 300-350 xp arası istiyordu. Bu sezon 45. seviyedeyim ve 46 için 500 xp istiyor. Ekstra altın bilet olmasa da normal altın bileti aldım. Seviyeler arası yada sezondan sezona xp miktarı değişiyor mu ? Ya da hesapta vip olması xp miktarını azaltıyor mu ?

2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Her sezonda seviye artış oranları farklılık gösterebilir. Seviyeler arası puan artış oranı hakkında herhangi bir bilgiye ulaşamadım. Fakat 5 seviyede bir 60-80 puan arası arttığını gözlemlemiştim. Son seviyede kaç puan ister herhangi bir bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar konuya dahil olabilir.

VİP üye olmak puan miktarını etkilemez fakat N.O.V.A. (Bonus Katili SB) ile yapılan görevlerden gelen puanları arttırabilirsiniz. Bunun için ilgili N.O.V.A.'yı öncelikle bulmanız gerekir. Daha sonrasında ise bu N.O.V.A.'yı geliştirmeniz durumunda yaklaşık tahmini olarak %8'e kadar görevlerden gelen puan ödüllerini arttırabilirsiniz. Unutmayınız ki görev yaparken ilgili N.O.V.A.'nın takılı olması gerekir.

İyi forumlar..

3. Cevabınız için teşekkür ederim. Vip durumunu şu yüzden sordum. Geçtiğimiz sezon hesabımda bir ara vip lik vardı ama sonra almadım. Acaba o yüzden mi diye aklıma takıldı. Dediğiniz NOVA ya sahibim onu takmadan görev yapmam :) Ama sonraki seviyeye istenilen xp fazla gelince sormak istedim. Bir diğer konu ise siz ne kadar bu duruma bir şey yapamaz durumda olsanız da sunucuların gittiği günler oluyor ve bu günler bilet görevlerini yapamıyoruz. Darkorbit bunu göz önünde bulundurup en azından azda olsa bir kod verse xp almak için.

4. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Rica ederim. Mümkün olduğunca bildiklerimi aktarmaya çalıştım. Telafi kodları merkez ekip tarafından verilmektedir. Bu konuda maalesef bizlerin yapabileceği bir şey yoktur fakat bu talebinizi destek ekibimize iletirseniz en azından kayıtlara geçirilerek merkez ekibe iletilen raporlamalara dahil edilebilir.

İyi forumlar.