Sezon Biletim bozuldu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Elegan42 tarafından 14 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Elegan42

Elegan42 User

Ben sezon son gelen sezon biletini satın aldım. Toplamda 6-7 gün tüm görevleri yaptım sonrasında bir anda günlük görevlerim gelmemeye başladı. Baya bildiğiniz haftalık görevler geliyor ve bitiyor fakat günlük görevlerim gelmiyor ve bu yüzden sezon biletinde ilerleyemiyorum yardımcı olur musunuz?? Nasıl çözebiliriz.

2. aynı sorunu bende yaşıyorum ve gemimime girişte yapamıyorum önce görev sorunu başladı şimdide 3 gündür gemiye giremiyorum supporta defalarca yazdım geri dönüş yok

3. Elegan42

Elegan42 User

Hakan abi gör bu mesajı lütfen yardımcı olur musunuz?.

4. ZEUSBOWL

ZEUSBOWL Guest

5. modum yalnız günlük görevlerde sorun yok sadece, elimde ekran görüntüsü var altın bilet görevlerine sezon görevlerine geldiğinizde göreceksiniz ki orada 'ölümsüz birlik etkinliği için 15 savaş bileti hedefi tamamla' diyor, ben etkinlikteki tüm görevleri bitirdim ancak o görev hala (0/15) olarak gözüküyor bunun içinde bildirim yaparsanız memnun kalırız.

Son düzenlenen: 17 Şubat 2024
    MUKA bunu beğendi.
  6. ZEUSBOWL

ZEUSBOWL Guest

Merhaba,
    Aynı problemi oyun içerisinde bende yaşıyorum, Merak etmeyin bildirimi yapıldı en kısa sürede düzeltileccek.
    İyi forumlar.

»вαвuя•ѕнαн« bunu beğendi.
  7. MUKA

MUKA User

sezon görevlerinde savaş bileti anahtarı kullan diyor neredeyse hepsiyle kutu açtım -16 kaldı nasıl borçlandım anlamıyorum :D