SG3N-A03 MÜ SG3N-B01 Mİ ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve StifLer tarafından 15 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. StifLer

StifLer User

Baslıkta acık net , hangisi daha iyi kalkanlardan SG3N-A03 MÜ SG3N-B01 Mİ ?

2. buzmavi

buzmavi User

Merhaba

SG3N-B01 daha iyidir.

iyi günler

3. StifLer

StifLer User

SG3N-A03 114bin küsürken SG3N-B01 98 bin küsür oluyor kalkanım?

4. KARANLIK

KARANLIK User

Kalkan değil önemli olan emilen değerdir.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  5. DuoTırs

DuoTırs User

Kalkanın asıl işi DP'mizin az gitmesini sağlamak ve bunu da absorbe ile sağlıyor .SG3N-B01 kalkanın absorbesi %70 ama SG3N-A03'ün %60 . Yani kalkanın daha çok gözükse bile işe yararlığı azalıyor B02 alman daha mantıklı .

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  6. katılıyorum+++
    katılıyorum+++

DuoTırs bunu beğendi.
  7. b02 kalkan al. 10bin kalkan veren. daha iyi olur senin için

8. katılıyorum sana Bo1 alacagına bo2 almam tavsıyemızdır :D

9. TSUNAMI™

TSUNAMI™ User

bo1 daha iyidir absorbe oranı yüksek olduğundan

10. İyi Bak Bakım Bo2 nın mı absorbe sı ıyı yoksa bo1 mı bo1 verecegıne bo2 almasına baksın daha iyi

DuoTırs bunu beğendi.
  11. Karşılaşma arasında BO1 Daha iyi duruyor. Sonuçta kalkanın çokluğu kadar ne kadar emdiği dahada önemli. Hatta ne kadar emdiği daha önemli.. Bundan dolayı BO1 Diyeceğim. Ama En kısa sürede BO2 Almanız sizin için daha iyi olacaktır. Hem en fazla kalkanı veren hemde en çok emen kalkan BO2 Dir. Böylece en çok hangisi emer ve en çok hangisi kalkan verir gibi bir karşılaştırma yapmanızada gerek kalmamış olacak.

Umarım mesajım sizin için yararlı olmuştur :)..

İyi günler herkese..

12. Yeterlı Kardeşim Baya Yeterli :D

13. TSUNAMI™

TSUNAMI™ User

Baslıkta acık net , hangisi daha iyi kalkanlardan SG3N-A03 MÜ SG3N-B01 Mİ ? sorusunda ben bo2 göremedim ? bence sen tekrar bakmalısın.

14. Bende sana anlatamadım Heralde Tmm Baslıkta Dedıgın Gıbı Bo1 daha ıyı ama Bende dıyorumkı Bo1 onem verecegıne Bo2 almaya çalıssan daha ıyı olur dıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.