SG3N - B02 Kalkan Gücü Tablosu ( Detaylı )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Foward_Unto_Down tarafından 14 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ;

SG3N - B02 Kalkanının Detaylı Kalkan Gücü Tablosu aşağıdadır.

SG3N - B02 KALKAN GÜCÜ TABLOSU ( NORMAL SEVİYE : 1. SEVİYE )

SG3N - BO2 KALKAN GÜCÜ TABLOSU ( TAM OLARAK GELİŞTİRİLMİŞ : 16. SEVİYE )

Tablo daki veriler ; Dark Orbit EN Resmi S.S.S. sayfasından alıntıdır. ( Offical Frequently Asked Questions )

Tablo İngilizce olarak düzenlemiş bu nedenle ;

Tabloyu Excel kullanarak yeniden , Türkçeye çevirerek düzenledim.

Lazer Hasar Tablosunun Devamı olarak düşünün : )

--------------------------------------------------------------------------------------

Tablo Terimleri ;
    • ++ ( Tam olarak yükseltilmiş olanları ( 16.seviye olduklarını ) belirtir.
    Örneğin ; Hercules ++ = 16 Level Droit ve Hercules Tasarımı bir arada olduğunu belirtir.
    • Kalkan ve Mühendislik Argelerinden kasıt ; Mühendis , Kalkan Enerjisi Argeleridir.
    • Destekler kısmında ;
    SHD x1 olanlar : SHD - B01 yada SHD - B02 ' den bir tanesine sahip olduğunuz anlamına gelmektedir ki buda %25 Kalkan bonusu sağlar.
    SHD x2 olanlar ; SHD - B02 ve SHD - B01 ' rin ikisine birlikte sahip olduğunuz anlamına gelmektedir ki buda %50 Kalkan bonusu sağlar.

• Gemi tasarımlarından kasıt , %10 Kalkan bonusu veren tüm tasarımlardır.

• Havoc ve Hercules Droit tasarımlarının bonuslarından yararlanabilmeniz için Tüm Droitlerinde bu iki tasarımdan biri bulunmalıdır.Aksi takdirde Havoc yada Hercules ' in bonusları eklenmeyecektir.
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Tabloda verilen değerler tek bir SG3N - B02 Kalkanının sağladığı Kalkan gücüdür.

Not : 16 Level Droitlerin sağladığı bonus ile , 1 Level Hercules tasarımına sahip droitlerin sağladığı bonus daima aynıdır.

O kısımda bir yanlışlık kafanız karışmasın : )

--------------------------------------------------------------------------------------------

SG3N - B02 Kalkanlarının Maksimum Kalkan Değeri ;

Citadel
    Gemideki Kalkan Sayısı (20) = 603,760
    Droitlerdeki Kalkan Sayısı (20) = 958,160

Toplam Kalkan Gücü = 1,561,920

Goliath
    Gemideki Kalkan Sayısı (15) = 498,090
    Droitlerdeki Kalkan Sayısı (20) = 1,053,960

Toplam Kalkan Gücü = 1,552,050

Vengeance
    Gemideki Kalkan Sayısı (10) = 332,060
    Droitlerdeki Kalkan Sayısı (20) = 1,053,960

Toplam Kalkan Gücü = 1,386,020

Leonov
    Gemideki Kalkan Sayısı (6) ( Ana harita bonusu x2 bonus (12) ) = 181,128 ( Ana harita bonusu = 362,256 )
    Droitlerdeki Kalkan Sayısı (20) = 958,160

Toplam Kalkan Gücü = 1,139,288

Ana harita bonusu ile ;

Toplam Kalkan Gücü = 1,320,416

Yukarıda verilen değerler , Tamamen geliştirilmiş Hercules Tasarımına sahip 10 Droit ve Tamamen geliştirilmiş SG3N -B02 Kalkanı ile Seprom , Destek ve Gemi Bonusundan aldığı tam besleme ile hesaplanmıştır.

Keyifli Forumlar

Not : Tablo için çok uğraştım , Forumda gördüğüm kadarı ile de yok ; Üyelerin konuları sabitlenmesi durumunda bazı sorunlar çıktığından üyelerin konuları sabitlenmiyordu.

Moderatörlerimizden ricam ; Kendileri bir konu açıp yukarıdakileri kopyalayarak konuyu sabitlemeleridir.

Son düzenlenen: 14 Eylül 2014
    Traubbe ve Jameika-TR bunu beğendi.
  2. NAZDRAVE_1

NAZDRAVE_1 User

Merhaba,
    Benim çözemedigim bi durum var cevaplarsanız sevinirim, gemim kalkan bonusu veriyor %10 droiter 16 seviye gemiye seprom beslemesi yapıyorum arge de kalkan enerjisi acık 5/5 yani kalkan destekleri yok SHD x1 ve SHD x2 yani droit e 1 tane SG3N-B02 kalkan koydugumda kalkanım 28.980 görünüyor SG3N - B02 KALKAN GÜCÜ TABLOSU ( NORMAL SEVİYE : 1. SEVİYE ) tablosunda kalkanıma baktıgımda [​IMG][/url][/IMG] [​IMG] işaretli yerdeki oran görünüyor kalkan ve mühendislik hariç - gemi tasarım bunusu hariç diyor ve SHD x2 destegi var görünüyor ama bende SHD x2 destegi yok kalkan ve mühendislik acık gemi tasarım bonusu var çözemedim bu durumu nerede yanlışlık var çözemedim kalkanlarımı geliştiricem tam olarak ne kadar kalkan gücü gelecek onu ögrenmek için tabloya bakıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.