Destek SHOCKWAVE ÇÖKMESİ !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hαяяу____POTTΣЯ tarafından 13 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ulan arkadaş supportla görüşme yaptım shockvave çöküyor diye bana dediki format atarsanız hiçbişey kalmaz diye ben gittim şimdi pc yi temizlettim format attırdım yeni ekran kartı taktırdım birsürü masraf yaptım bu lanet oyun yüzünden bırakamıyorumda oyunu :( şimdi 5 dakka önce kapıdayken gene eklenti çöktü ve kapıda patladım kapı hakkım bitti abicim deliricem bakın madem formatlık bir iş değil şunu düzeltin yada benden kaynaklanan bir sorun varsa bana yol gösterin allahım yarabbım yavv

2. Youjin

Youjin User

oyundaki grafik görselleri çok olduğundan bir süre sonra flash bellek mb dosyasını dolduruyor ve depolayacak yer kalmadığı içinde flash çöküyor.bunu engellemenin yolu sistemi takip etmekten geçiyor yani oyundayken fps ayar çubuğunu açık bırakın 1200 mb lara çıktığı zaman çökme vakti yaklaşmış demektir oyunu kapatıp tekrardan açın genelde 1 saat arayla açıp kapatmak yeterli olur.fps durumunu görmek için klavyeden f tuşuna basın ekranda fps değeri çıkar ordan takip edebilirsiniz.ayrıca flash bellek miktarını çoğaltmak için hergün düzenli olarak çerezleri silin ve oyun ekranındayken mausa sağ tıklayıp ayarlar yazan yere gelin yerel depolama çubuğunu sınırsıza getirin bunu her çerez silme işleminden sonra yapın.

Son düzenlenen: 13 Ocak 2015
  3. işe yarıyormu cidden yani denedinmi

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Shockwave çökmesi sizden kaynaklı bir hatadır ve çökmesinin en büyük nedenlerinden biride bilgisayarınızdaki önbelliğin dolu olmasından kaynaklanıyor ve buda flash tabanlı oyunlarda çabucak flashın çökmesine neden olur. Anladığım kadarı ile siz oyuna chrome kullanmaktasınız ve choreme da bu hata ile çok sık karşılaşırsınız eklentilerden ayarlarını yapmanız lazım. Ayrıntılı ayarlara buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

5. shokvawe nin çökmesi tarayıcıyla alakalı oyunla ılgisi yok
    tarayıcı ayarlarından halledebilirsin...
    nedeni hem pc de hemde tarayıcıda flash player yüklü oluyo ikisi birbiriyle çakışınca çöküyo oyun donuyo 1 tanesini devre dışı bırakcan sadece bu;)

6. Merhaba ,

Flash Player Hakkında Bilgi

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olabilir. Ayrıca tarayıcınızın eklenti ayarları kısmını açıp konuda alt kısımda anlatılanları uygulayabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. valla ben telefondan giriyorum puffin web browser ile onda cokmuyor pcye iniyorsa o program onu indirip bi dene

8. skayra1

skayra1 User

Bu olay sadece bu oyunda gercekleşmiyor. facebook ve ona benzer bir cok flash ve video agılırlıklı sitede mevcut bir hata.firefox kullanıyorum ve shockvave eklenti paso çöküyor. RAM veya cpu dan kaynaklanıyor fakat darkorbit oynarken özellikle ilk acılıslarda gelen reklamlardan ve kapılardan atlarken cok yüklenme oluyor bilgisayara. Arkadaslara tavsiyem kullandıgınız tarayıcı hangisi olursa olsun cok fazla eklenti kurmayın. Bilgisayarın yonetim ve performans bölümünden en iyi performans bölümünü secin. gereksiz ve kendi başına sizin isteginiz olmadan arka planda calısan ne varsa msconfig bölümünden iptal edin. Bu yazdıklarım haricinde başka bir yolu varmıdır diye soran olursada diyecegim odur ki yoktur. cünkü format, Ram aktarımı , ekran kartı kalitesi, cpu yüksekliği, ön bellek boyutu, hdd de boş yer miktarının fazla olamsı. bunların hepsini firefox, chroma, explorer, opera ve buna benzer bir sürü taratyıcıyla 3-4 farklı bilgisayarda deneme yaptım ve shockvave <<<< bu elemanın veya flash ın kilitlenmesini tamamen engellemeyi bir türlü başaramadım. Fıtrat diye bir olay varsa ahamda budur....

Son düzenlenen: 13 Ocak 2015
    • ARKADAŞLAR NE DENEDİYSEM OLMADI HEPSİ YALAN PALAN KENDİM BİR YÖNTEM BULDUM... EĞER BU SORUNU YAŞAYAVAN VARSA chrome://plugins ten JAVA yı devre dışı bırakırsanız sorunsuz diğer sitelerdede sorun olmuyor yani yapcagınız şey javayı devre dışı bırakmanız OH BE SONUNDA

9. ben oyuna chrome dan giremıyorum,isim şifre yazıp girişe basıyorum, adres cubugunda project api ile başlayan uzun bi yazı cıkıyo boş ve beyaz bi sayfa bunun nedeninide biliyomusunuz,aynı olayı yaşayan varmı çözümü nedir?mesajından alıntı yaptığım arkadaş sen anlıyon bu işden heralde...

10. Merhaba ,

Arkadaşlar bugün yeni Flash Player çıkmış bilgilendirmek istedim. Adobe Flash Player Sürüm 16.0.0.257 şu anda en güncel sürümdür.

Konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.